Tipik Türk Erkeği..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Tipik-Turk-Kizi-124703/

konudan esinlenerek :)

alıntı çalıntı değil.

1- Mesela Tahribatta Japonya, Moldova, Rusya, Ukrayna vs hakkında her şey isimli bir konu açılırsa, konuya cevap yazanların %80’i bu ülkelerin bayanlarını soruyordur. Konunun geneli sex ile ilgili soru-cevap geyikleriyle geçer. Hatta konuyu açan kişinin ısrarla kültür unsurlarını anlatma çabası genellikle fayda etmez. Aslında böyle konular Türk erkeğinin bir aynası sayılabilir.

2- Türk erkeği sexe düşkün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. Çeşitli ülkelerden, zaman içinde bir çok bayanın sırf kamaşullahı görmek için ülkemize gelmişliği vakidir. Helga, Mathilda, Elizabeth isimli bi sürü yengemiz vardır dünyanın muhtelif yerlerinde.

3- Türk erkeği hiç bir zaman utanacağı konularda kendisini ortaya koymaz. ( Bkz. “yok lan bana değil bi arkadaşa lazım da..” )

4- Kahramandır. Zor durumda olan kişilere, kendisini parçalarcasına yardım eder, hatta zaman zaman hayatını tehlikeye bile atar. Hele söz konusu kişi bir bayansa, ilk yardımcı olacak kişi olmak için yanındakilerle kavga bile eder.

5-Siyaset, spor, kültür, bilim vs aklınıza ne gelirse bilgi sahibidir. Sadece kendi ülkesi hakkındaki dağarcığı, yaşadığı kasaba ya da ilçe ile sınırlıdır. Ancak oldukça iyi bir demagogdur. Demagoji yeteneğini bazen yazılara döker. Ancak dağarcığın kibrit kutusu kadar olması nedeniyle, yazacakları sadece tuvalet duvarlarını işgal eder.

6- Evin dışındayken karısı hakkında sürekli olarak atıp tutar. Evde nasıl bir kazak erkek olduğunu anlatır ve övünür durur. Sanırsın veziri azam. Eve gittiğindeyse yine son söz erkeğindir aslında. Şöyle der: “sen nasıl istersen karıcım..”

7- Küfürlü konuşmayı sever. Kibar değildir. Hatta eğitimsiz kalmış olan kesimin çoğu, bu kültüre taparcasına bağlıdır. Toplumun bu tarafı, yeni konuşmaya başlayan bir çocuğa bile  “ipne, pezevenk, amcık, siktir git” kelimelerinden oluşan ilk küfür abecesini öğretip, çocuk bu kelimeleri söyleyebildiğinde onu ödüllendirir.

8- Kendisinin ne olduğuna hiçbir zaman bakmaz. Ama hayalinde her zaman Selena Gomez, Rihanna, Angelina Jolie vs ile birlikte olma fikri ciddi ciddi vardır. Hatta Brad Pit hiç yakışıklı falan değildir. Bu Angelina ne buluyordur bu adamda hiç anlamaz Türk Erkeği.

Burada aslan gibi kendisi dururken üstelik…

9- Her Türk erkeği askerde kesinlikle dayak yemiştir. Ancak dayağı atan kişi mutlaka ya binbaşı, ya albay, ya da tuğgeneral falandır. Öyle çavuştan falan dayak yemez Türk erkeği.

10- Yakalasa, dişi sineği bile çüke dizecek kadar şehvetli olan Türk erkeği, kendi sülalesinden bir bayanla ilgili bir konu olduğunda namus bekçisi kesilir. Hatta iş şiddete dayanır cinayetler bile işlenebilir. O denli kıskançtır. Hatta dünyadaki bütün karıları becermek ister, ama evleneceği bayanın bakire olması, yaşamının olmazsa olmazıdır.

11- Mesela bir bayanla birlikte olmak istedi ve reddedildi. İşte o zaman o bayan orospu olmuştur. Halbuki bayan, isteğe olumlu yanıt verseydi de orospu olacaktı. En azından Türk erkeği şöyle diyecekti. “olum şu orospuyu geçen gün bi siktim bi siktim aklın durur…”

Aynı şekilde bi erkekten yardım istediğinde de yardım alamazsa o erkek büyük olasılıkla  piçin teki falandır. Hatta kesin öyledir…

12- Futbol futbol futbol… Türk erkeği sadece bir 90 dakikada dünyadaki tüm teknik adamları sollar ve sahadaki 22 kişinin + hakemlerin bütün hatalarını bir bir ortaya döker. Sorunları ortaya koyarken çözümlerini de mutlaka söyler. Guardiola da kim oluyor…

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

fena gömmüşşün la bizi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Naptın hocam sen :D en az 1 maddeye sahip olmayan çok zor çıkar sanırım :D cidden fena gömmüşsün bizi :D

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

:D komedi yaa işsizmisiniz hacı yaa

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 4