Tıraş Makinesi Yedek Parça

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Sevgili müridler,

http://www.vatanbilgisayar.com/z-60-cruzer-6-face-tiras-makinesi.html

Konum silinmiştir muhtemelen geçen ki veri kaybında. Orada öneri alıp, bu aletten satın almıştım. Şimdi yurtta üzerindeki mavi tarağı bulamıyorum. En çok kullandığım parçası da oydu. Sadece o parçadan nasıl satın alabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

servisini ara, benim çocuk bunu kırmış sonrada atmış annesi çöpe de. Ben bundan satın almak istiyorum falan :D

Belki senin çocuk kırdı diye " Kullanıcı Hatası " gibi saymazlar :D

Not : Çocuk kırdı falan hikaye, ben nerden biliyim var mı yok mu çocuğun  :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

hocam servis biraz geçiriyo sanırım. aynı sıkıntı benımde basıma gelmişti ayarlanan taragı kırılmıstı  80 tllik traş makinesinin taragına 35 tl dediler kalsın dedm inş sende de ole bi durum olmaz

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

@GodKlaus Ankara servisine mail atmıştım zaten kaybettim temin edebilir misiniz diye ama çok ümidim yok. Hem uğraşmak istemezler hem de Illegal_Character'in de dediği gibi geçirecekler. Ama o olmadan da olmuyor. Servis dışında başka bir yol da yok anlaşılan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Banada taa 2010da  90 liralık philips için 45 lira biçmişlerdi

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

"MERHABA İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ PARÇA STOKLARIMIZDA MEVCUT FİYATI 27 TL DİR"

Bu şekilde bir cevap aldım. Sınavlar bitsin hemen gidip alıyorum. Fiyata da çok sevindim açıkçası.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Aklımdayken sorayım hocam makine nasıl önerirmisin? Benim 9 yıllık emektar tekliyor.

http://yanduvar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

190 tl iken almadim 250 olmus

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    Iruretta bunu yazdı

Aklımdayken sorayım hocam makine nasıl önerirmisin? Benim 9 yıllık emektar tekliyor.

Hocam şekillendirme başları çok güçlü ve kullanışlı. Arada faullerden yukarı doğru çıkıyorum saç falan dinlemiyor dalıyor.

Benim sakallarım seyrek o yüzden midir bilmiyorum sinek kaydı tıraşta mükemmel. Neredeyse ustura gibi oluyor. Tek bir problemi var boyun kısmı. Ya ben hala beceremiyorum ya da boyun kısmını alamıyor alet. Alamaması da saçma geliyor ama çok denedim beceremedim :)

Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 9