Tıraş Makinesi Yedek Parça
-
Sevgili müridler,
http://www.vatanbilgisayar.com/z-60-cruzer-6-face-tiras-makinesi.html
Konum silinmiştir muhtemelen geçen ki veri kaybında. Orada öneri alıp, bu aletten satın almıştım. Şimdi yurtta üzerindeki mavi tarağı bulamıyorum. En çok kullandığım parçası da oydu. Sadece o parçadan nasıl satın alabilirim?
-
servisini ara, benim çocuk bunu kırmış sonrada atmış annesi çöpe de. Ben bundan satın almak istiyorum falan :D
Belki senin çocuk kırdı diye " Kullanıcı Hatası " gibi saymazlar :D
Not : Çocuk kırdı falan hikaye, ben nerden biliyim var mı yok mu çocuğun :D
-
hocam servis biraz geçiriyo sanırım. aynı sıkıntı benımde basıma gelmişti ayarlanan taragı kırılmıstı 80 tllik traş makinesinin taragına 35 tl dediler kalsın dedm inş sende de ole bi durum olmaz
-
@GodKlaus Ankara servisine mail atmıştım zaten kaybettim temin edebilir misiniz diye ama çok ümidim yok. Hem uğraşmak istemezler hem de Illegal_Character'in de dediği gibi geçirecekler. Ama o olmadan da olmuyor. Servis dışında başka bir yol da yok anlaşılan.
-
Banada taa 2010da 90 liralık philips için 45 lira biçmişlerdi
-
"MERHABA İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ PARÇA STOKLARIMIZDA MEVCUT FİYATI 27 TL DİR"
Bu şekilde bir cevap aldım. Sınavlar bitsin hemen gidip alıyorum. Fiyata da çok sevindim açıkçası.
-
Aklımdayken sorayım hocam makine nasıl önerirmisin? Benim 9 yıllık emektar tekliyor.
-
190 tl iken almadim 250 olmus
-
Iruretta bunu yazdı
Aklımdayken sorayım hocam makine nasıl önerirmisin? Benim 9 yıllık emektar tekliyor.
Hocam şekillendirme başları çok güçlü ve kullanışlı. Arada faullerden yukarı doğru çıkıyorum saç falan dinlemiyor dalıyor.
Benim sakallarım seyrek o yüzden midir bilmiyorum sinek kaydı tıraşta mükemmel. Neredeyse ustura gibi oluyor. Tek bir problemi var boyun kısmı. Ya ben hala beceremiyorum ya da boyun kısmını alamıyor alet. Alamaması da saçma geliyor ama çok denedim beceremedim :)