Tirceretops Vs T-Rex (3D Compositing)
-
Merhaba arkadaslar :D yine uzun bir aradan sonra yine dinozorlarla ilgili bir calisma :D :P Öneri ve yorumlarinizi bekliyorum...
Render Suresi; 25 dk
Render Motoru; Cinema 4D R11.5
Tirceretops;

T-Rex;

Ana Sahne (Renkli);

Ana Sahne;

-
aga bu nedir ?
züper kanks
-
usta bunları kavga ettir :D biraz koyar videosunu yapması ama süper olur :D
-
olmuş olmuş mükemmel olmuş kutlarım.
-
Şu tirceretops'un ağız kısmının modellemesi daha değişik olabilir, orayı beğenmedim, basit buldum. Ayrıca Wallpaper tarzı birşeyin üstüne modellediğin çok belli oluyor yani ortamla pek uyumlu olmamış ( bunlar negatif eleştiriler ).
gelelim pozitif eleştiriye:
T-Rex modellerken tabiri caiz yardırmışsın :) baya uğraştığın çok belli zaten negatif eleştridede dediğim gibi, o kadar güzel modellenmişki arkaplanla uyumsuz.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
usta bunları kavga ettir :D biraz koyar videosunu yapması ama süper olur :D
hocam kavga ettirmeye kalksam cikamam isin icinden :D daha kemik ve harekert sistemleri yok :D onlarla ugrasmak adami yer bitirir :D -
VBDream bunu yazdı:
Şu tirceretops'un ağız kısmının modellemesi daha değişik olabilir, orayı beğenmedim, basit buldum. Ayrıca Wallpaper tarzı birşeyin üstüne modellediğin çok belli oluyor yani ortamla pek uyumlu olmamış ( bunlar negatif eleştiriler ).
gelelim pozitif eleştiriye:
T-Rex modellerken tabiri caiz yardırmışsın :) baya uğraştığın çok belli zaten negatif eleştridede dediğim gibi, o kadar güzel modellenmişki arkaplanla uyumsuz.
-----------------------------dostum tirceretopsu resme bakarak modelledim. referanssiz dinozor modellemek asiri derecede zor :S dinozorlarda fazla vakit kaybim oldugu icin bacgroundle pek ugrasmadim. ;)