folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tişört Baskı İşine Girmek Sizce Mantıklı Mı?

Tişört Baskı İşine Girmek Sizce Mantıklı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

önümüzdeki ay 3 aylık öğrenim kredisi geliyor, benim de canım acayip bir şekilde harcamak eve eksik eşyalardan almak falan değil de yatırıma çevirmek istiyor :d aklıma 2k civarı bi bütçe ile süblimasyon yazıcı, baskı makinesi, toptan tişört alıp başlangıç olarak çevremden, instagramdan, tezgah açarak vs yürümek geldi. muhtemelen gerçekleştirmem ama fikirlerinizi merak ettiğim için konuyu açmak istedim var mı böyle şeyler deneyen müridler _?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Baskı işinde iyi para var.

Baskı ve matbaalarda çalıştım. Resmen para basıyorlar. Ciddiyim.

Ufaktan bende o işe kaymaya karar verdim. Ama o dediğin makineler ve malzemeler 2000 i geçer.

Birde ilk bahar olsa neyse de  kış günü tşört ???

O kısımı bilemiyorum. tek düşündüren nokta o.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sadece tişort alma kupa, yapboz, anahtarlık, taş, kolye bir sürü ürün var hepsinden alıp 1'er örnek yapıp güzel footğraflarsan gerisi reklama kalıyor. Pres aletini ve yazıcıyı a3 alırsan büyük ebat ürünleri de yaparsın. Tişortte bile a4 30 TL a3 baskı 40 TL gibi seçenekler sunabilirsin. Ben a4 aletle başladım bozulunca a3'e geçtim. Kargoyu da iyi ayarlaman lazım cam, seramik ürünleri içinde ne olduğunu söylemeden ve iyi paketleyerek kargoya vermen gerekiyor. 2k bütçe ile a3 alamazsın ama ben bütçeyi yükseltme şansın yoksa mecbur a4 olacak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

yorumlarınız için teşekkürler evet önümüz kış, çoğunlukla tişört ama bez çanta, puzzle, masa örtüsü gibi farklı şeyler gelmişti aklıma. sanırım önce satış yapıp yapamadığımı görmek için satış ortaklığı vs. şeyleri araştıracağım başka bi önerisi olan veya beraber şöyle şöyle yapabiliriz diyen varsa açığım. pres makinesi yerine ütü kullananlara falan denk geldim ama sanıyorum o şekilde yıkanınca baskının çıkma ihtimali veya bazı yerlerin silik kalma ihtimali olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

hocam bende bayrak satışı için aklımda fikir varda matbaa ile filan mı anlaşmalıyım sizce?

Bu arada başarılar denemek en iyi şey zarar edersen de tecrübe olur bir şeyler kazanırsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    latriene
    latriene's avatar
    Erkek

Bende ufaktan tshirt işine girdim sayılır sektörel tshirt tasarımı yapıp tisho ya yüklüyorum fakat bundan sonraki aşama ne onun hakkında hicbir fikrim yok, gg n11 gibi sitelere de ilan açarım sanırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Screen print yapabilirsin. yazicidan cikan tisortler genelde dandik oluyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam fotograf makinen varsa yıl sonu vb işler için albüm yapabilirsin.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bende niyetlenmistim sermaye bulamamistim kalmisti oyle 

Tisort isi degilde kupa baski telefon kapak baski bunlar da eger ki saglam seo ve reklam calismalari ile tutundurursan guzeo getiri saglar sana.

Ben instagrammagnet yapacajtim direkt insanlar sececek magneti biz bastirip gonderecegiz baktim beni baglayacak cok cakili kalacagim.ozamanlar vazgectim.

Yapmaya niyetlenmeden once iyice arastir yapmak istyorum.hala kararliyim dersen gel bana yaz siteni yapalim tum sureci aktarayim sana 

10 gun sonra ama yazarim detaylica

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 9
tişört baskı