Tişört Tasarımları
-
arkadaşlar tişört bastırcaz aiesec diye bir oluşum var ona girdim, gruplar var tişört bastırcaz.Grafik yönüm zayıf, herkes birşeyler bakınsın fln dediler.Fikir verebilecek varmı ?
Bizim takımın simgesi kelebek.Erkeklerde var öyle erkeksi yada kadınsı değilde her iki cinsiyete gidecek birşeyler düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum
-
hyrlı olsun aisec in ..
-
sağolasın dostum.2 senedir ünide boş boş takılıyordum, 2 yere kaydoldum.Biri aiesec, diğeri dans klübü.İkisindende memnunum.Birisi geleceğim için, diğeri şimdi kafamı dağıtmak için.
-
bende aiesecliyim hoca, kocaeliden, konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim :D
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------
bende aiesecliyim hoca, kocaeliden, konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim :D
-----------------------------AIESEC'er
:) bizde adalılarız hoca :D:D katıldım bu sene bakalım nasıl olcak.
-
Ücret verilecekse yapan olur. Yaptığımı beğenirsen 20 TL'ye anlaşırız :D

-
Dostum 6 kişiyiz nerdesin sen ? Güzel tasarım fln bulursak isteriz de kargoyla almamız gerekebilirz.
"kelebekli bir tasarım olacak.AIESEC TM yazacak.
http://fs2.ulster.ac.uk/ilink/uploads/images/iLINK/aiesec_logo.jpg
Şu yürüyen adamlarıda ekleyeceğiz.Ön tarafında sol kısma üstten alta doğru falan olabilir.Arkada da ufak erkeklerede gidecek şekilde kelebek deseni ve,
TM Means;
TeaM
TeamMate
Team Motivation
şeklinde birşey olabilir.Sadece nasıl duracak merak ediyorum.Yani her zaman giyebileceğimiz ama aiesec toplantısı var ilk orda giyeceğimiz güzel bir lacoste düşünüyoruz. " -
zumsuk bunu yazdı:
Dostum 6 kişiyiz nerdesin sen ? Güzel tasarım fln bulursak isteriz de kargoyla almamız gerekebilirz.
"kelebekli bir tasarım olacak.AIESEC TM yazacak.
http://fs2.ulster.ac.uk/ilink/uploads/images/iLINK/aiesec_logo.jpg
Şu yürüyen adamlarıda ekleyeceğiz.Ön tarafında sol kısma üstten alta doğru falan olabilir.Arkada da ufak erkeklerede gidecek şekilde kelebek deseni ve,
TM Means;
TeaM
TeamMate
Team Motivation
şeklinde birşey olabilir.Sadece nasıl duracak merak ediyorum.Yani her zaman giyebileceğimiz ama aiesec toplantısı var ilk orda giyeceğimiz güzel bir lacoste düşünüyoruz. "
O yürüyen adamların logonun PSD si yokmu ? O olsa daha iyi olur. Çünkü bunu böyle eklersem çok kötü olur ayrıca baskıda sorunlar olur. -
bakayım dostum bulabilecekler mi..
-
zumsuk bunu yazdı:
bakayım dostum bulabilecekler mi..
Tamam.. Benim photshop arızalı biraz ve Brush setlerim yok :) Sen bulursan PSD paylaş yapan olur bende yaparım yaparsam da koyarım buraya...