folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Titreyen Laptop Ekranı

Titreyen Laptop Ekranı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

arkadaslar son 1-2 gündür laptop ekranımda bir anormallik var belirsiz aralıklarda çok az görüntüde bozulma ve bu bozulmadan kaynaklanan ekranı aşağı yukarı hareket ettiren bir titreme var. acaba bunu neden yapar? çünkü tahminimce ömrü fazla uzun değil bu ekranın, her an bozulcak görüntü tamamen gidicek gibi geliyor. eğer tamamen bozulmadan yapılabilcek birşey varsa yapmak istiyorum. yoksada ne önerirsiniz. dediğim gibi bu görüntü kayması anlık geliyor ve gidiyor yani şuan için pek sıkıntı yaratacak bi durum yok fakat böyle devam ederse tamamen bozulacağını tahmin ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o gittikçe artacak en sonunda çekilmez hale gelecek aynısı bende de olmuştu ver servise ekran fişini değiştirecekler düzelir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

panel arızası da olabilir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

o gittikçe artacak en sonunda çekilmez hale gelecek aynısı bende de olmuştu ver servise ekran fişini değiştirecekler düzelir

-----------------------------

bu ekran fişini nerden temin edebilirim kendim değiştirmek istiyorumda acer extensa 5635z markalı laptop için acaba hangi marka laptoplarla aynı fişi kullanıyodur bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

yukarı

Toplam Hit: 1307 Toplam Mesaj: 5