Tiyatro Gösterime Davetlisiniz
-
merhaba arkadaşlar bu ayın 16sında yani bu pazar saat 19da Beşiktaş maltica sahnede doğaçlama tiyatro oyunum var hepiniz davetlimsiniz hepinizi bekliyorum.
bilet linkini paylaşıyorum adres ve saat için.
tahribata özel bilet indirimi beleş:)
https://biletino.com/tr/e-1cpv/du-bakalim-dogaclama-tiyatro-gosterisi/
-
dogaclama nasıl oluyo ya, tamamen mi dogaclama
-
izmirdeyim hocam yoksa merakımdan gelirdim.
-
HolyOne bunu yazdı
dogaclama nasıl oluyo ya, tamamen mi dogaclama
evet tamamen doğaçlama mahşeri cümbüş gibi. mesela 3 4 kişi çıkıyor mc diyor bunlar napıyor olsun nerde olsun seyirci yönelim veriyor biz yapıyoruz 😅
-
Benzer bir oyunu hollanda da izlemistim, millet biraz da gulmeye geldigi icin cok eglenceliydi, sonrasinda da hem oyuncular hem de izleyicile rbira icmeye gitmistik.
Oyuncular sey demislerdi, eger gunumuzdeysek gercekten cok komik oluyor iyi egleniyoruz vs demisti.
Tum finans ve isleri de kendileri yapiyortlardi bana bilet satan kiz 20dk sonra sahnedeydi.
Muhtemelen eglenceli olacaktir, orada olsam giderdim.
Gidin arkadaslar.. -
Antikky bunu yazdı
Benzer bir oyunu hollanda da izlemistim, millet biraz da gulmeye geldigi icin cok eglenceliydi, sonrasinda da hem oyuncular hem de izleyicile rbira icmeye gitmistik.
Oyuncular sey demislerdi, eger gunumuzdeysek gercekten cok komik oluyor iyi egleniyoruz vs demisti.
Tum finans ve isleri de kendileri yapiyortlardi bana bilet satan kiz 20dk sonra sahnedeydi.
Muhtemelen eglenceli olacaktir, orada olsam giderdim.
Gidin arkadaslar..herşeyiyle birebir aynı şeyler. teşekkürler