Tk Uzantılı Bedava Mail Nameserverlı
-
Evet arkadaşlar daha yeni farkettim artık tkların name server özelliğide var üstelik ücretsiz.Anlatım tamamen bana aittir.
Dot.tk Türkiyede nedense bedava regleme sistemini kapattı.Onun yerine yaklaşık 13 -14 lira civarına satıyorlar.Aslında tk uzantılı domainler ücretsiz.Üstelik dns yönlendirmesi dahi yapabiliyorsunuz.
Peki biz nasıl tescil edeceğiz diyenlerinizi duyar gibiyim ve bende bu yazımda bunu anlatacağım.
Başlayalım
Öncelikle daha önceki yazımızda verdiğimiz Ultrasurf adlı yazılımı indirelim.Tıkla
Şimdi indirdiğimiz yazılımı açıyoruz.Aşağıdaki resimdeki gibi bir arayüzü var bunun yanında birde internet explorer sayfası açılacak.
Çıkan internet explorer sayfasında www.dot.tk adlı adrese giriyoruz.
Şimdi işin cafcaflı kısmına geldi.Tescil edeceğiniz domain adını resimdeki gibi yazın.Domian kullanıma uygunsa resimdeki gibi bir sayfa karşınıza çıkar oradan free domain seçeneğini işaretleyip next sekmesine tıklayın.
Evet sonra resimdeki gibi bir sayfa karşımıza çıkacak buraya gerekli bilgileri yazıyoruz yönlendirmek istediğimiz site mail adresi falan filan bu arada isteyenler Name server da kullanabilirler yönlendirme için oda ücretsizdir.Forumu doldurduktan sonra next sekmesine tıklayın ve mailinize bir aktivasyon kodu gelecek.Yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var gelen aktivasyon linkini internet explorer dışında bir sayfada açmayın.Yoksa tescil işlemini gerçekleştiremessiniz.Aktivasyon linkine mailinizdeki aktivasyon kodunuda yazdıktan sonra tescil işlemi tamamlanmış olacak sizde boş yere ücretsiz birşeye para ödemeyeceksiniz.
-
resimleri büytemiyoruz burdan neden bilmiyorum.Orjinal yazıdan resimleri daha büyük görebilirsiniz.
http://nasilyapilir0.blogspot.com/2010/04/bedava-tk-kaydi-nasil-yapilir.html
-
Güzel Hemen Çakalım Tk'mızı
Paylaşım İçin Saolasın.
-
AYRICA BU PROGRAMLA GİREMEDİĞİNİZ SİTELEREDE GİREBİLİRSİNİZ