T.K.C.L.A.S (Yani Turkiye Cumhuriyeti)
-
Turk,Kurt,Cerkez,Laz,Alevi,Sunni Yani Turkiye Cumhuriyeti "butundur, bolunemez" demedimi Atalarimiz.
1980'lere 70'lere bakalim CIA bizde sag,sol catismasi cikarmadi mi?Bircok gencimiz bu ugurda yitip gitmedi mi?
Neden artik uslanmiyoruz?
Yaban ellerbizimle daha ne kadar ugrasacak.Uyanin artik uyanin hep ayni oyunlar.Yontem farkli ama oyunlar ayni.
Artik ne Turk ne Kurt ne Cerkez ne Laz ne Alevi ne Sunni kavgasi olsun.Turk milleti hep bir olsun.Ulkem bir butun olsun
Temellerde toplanmali yurdum!
Nedir derseniz bu temeller
1)Turkiye cumhuriyeti butunlugu
2)Milli beraberlik
3)Ortak amac ve ortak dusman
4)Devlet bekahi
Artik ortak amaclarda bulusalum.Tikiyalim kulagimizi medyaya.Unutmayalim ki her yerde bu oyunlar.Kendimizi bilelim,Ulkemizi bilelim.Bitsin bu eziyet, somurge oyunlari.Ecdadimizi taniyalim.Bizi kafese sokamayacaklarini gosterelim.
Empati yapalim biraz kendimizi karsimizdakinin yerine koyarak dusunelim.
Ey Gavur!
Cek elini Vatanimdan,Milletimden
Saygilar iyi geceler. -
herşey senin dediğin kadar basit olsaydı şimdi herşey çok güzel olurdu.gelinen noktaya bir günde gelinmedi.dolayısıyla 1 günde düzelmesi imkansız.
-
Esconda bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
guzelim, sen hakkatten supermen'misin?
Oyleysen, ben de bir sey rica edecem de.
tenk yu
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
guzelim, sen hakkatten supermen'misin?
Oyleysen, ben de bir sey rica edecem de.
tenk yu
-----------------------------Superman degilim ama ulkem adina mantikli dusunebiliyorum.
-
-
Ne Diyebilirimki Olan Biteni Hayretler içinde Seyrediyorum... Açılım ya fazla Geldi Yada Sanırım Vites ikiye Geçiliyor. Bu Gelecek Yıllarda Bir Kürt Türk Savaşına Zemin Hazırlama Temel Oluşturma Çalışmasıda Olabilir Gibi Görünüyor...
Yıllardır Dedim Kürtlere Sadece Hoş Görü Ve İtilmişlik Uygulamayın Sevin Birbirinizi Dedim, Kürde de Faşistlik Etmeyin dedim, Türkede Ama Ne Oldu Kimi Zaman Kötü adam Ben Oldum, Kimi Zaman Kovulanda Ben Oldum, Ama Çoğu Zaman Taktir Edilende Oldum, ki Taktir Edenlerden Biride Yıllar Önceki Bir Söyleşimizde Tv Tamir Dükkanıma Yanıma Gelen Bir İsmini Unuttum Komiser Yardımcısı idi...
Bilmiyorum Bu açılım Fazla Gibi bence.. Kürtlerin İstediğinin bu olduğunu sanmıyorum... Yönlendirme var ama Düğmeye basan kim yahu.. ?
-
anam forum iyice coştu.münferit yaşantılarınızden dem vurarak deli hikmet potansiyeliyle klavye başından ne güzel çözümler buluyorsunuz.bu arada hikmetde tv tamircisiydi dimi:) tesadüfe bak
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
anam forum iyice coştu.münferit yaşantılarınızden dem vurarak deli hikmet potansiyeliyle klavye başından ne güzel çözümler buluyorsunuz.bu arada hikmetde tv tamircisiydi dimi:) tesadüfe bak
-----------------------------Ne bu yani anlayamadım Ben Tv Tamircisiyimde.. Deli Hikmet=ShockMan Gibi Bişey Algıladım Sanki.. Biraz Daha Açarmısın Lütfen.?
Bu Deli Hikmet Dediğin Kurtlar Vadisindeki Deli Hikmetmi.?
He Bu Arada Forum Coştu Hakikatende İlk Defa Böyle görüyorum. Bi Sürü Siyasi Konu Çıktı, Hangi Birinde Tartışmaya Girecem Şaşırdım. :)
-
evet dostum aynı şeyi söyledim.ama sana deli demiyorum.deli hikmet aynı zamanda türk esnafının prototipidir.örn; kahvede teknik direktör gibi futbol hakkında kati yorumlar yapan veya berberde tüm dini,siyasi,etnik,ekonomik sorunları tek kalemde çözen abiler amcalar vs..gibi..iyi niyetli biri olduğun su götürmez bir gerçek.umarım alınganlık yapmazsın.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
evet dostum aynı şeyi söyledim.ama sana deli demiyorum.deli hikmet aynı zamanda türk esnafının prototipidir.örn; kahvede teknik direktör gibi futbol hakkında kati yorumlar yapan veya berberde tüm dini,siyasi,etnik,ekonomik sorunları tek kalemde çözen abiler amcalar vs..gibi..iyi niyetli biri olduğun su götürmez bir gerçek.umarım alınganlık yapmazsın.
-----------------------------Hayır Canım Ne Ala Ben Senin fikri Baştan anladım Zaten.. Hakaret etmeyecek kadar İyi biri Olduğundan Daha evvelden Bilgiliyim Zaten. Tahribattaki Pek Çok Kişiyi Yazım Karakteri Olarak Az Çok Tanımlıyorum. Kafama Uymayanların Olduğu Topiklerde Pek Bulunmam bile. Sen Rahat Ol.
Bu Arada Parmak Bastığın Noktada Doğrudur. Esnafın Çekiştirdiği Genellikle Akşama Kadar Memleket Meseleleri..