TNT De Şimdi Yayınlanan Hepsini Vur Filminde Bilinç Altı Mesajı
-
Şimdi zaplarken fark ettim esas kötü adamın ceketinde pergel ve gönye klasik armanın rozeti var filmi daha önce izlemedim masonlarla alakası var mı?
-
filmin konusu bile yok ki :D hepsini vur bitti işte :)
-
hocam belkide bilinçaltımıza masonların var olduğu gibi bir takım şeyler yerleştirilmeye çalışılıyor belkide gerçekten masonlar yoktur yani bu konular pek derin. Masonlar var yada yok bu tartışılır ama tek gerçek var socrates'in de dediği gibi : bildiğim tek birşey var oda hiçbirşey bilmediğimdir.
-
Bir havuç nelere kadir .)
-
vardır. artık holywood'un yüzde 90'nında var. aç survivor'u acunu takip et onda da var. yetenek sizsinizde arka taraftaki ekranda da vardı. var da var.
-
:):) Yok be hocam o filmde bir şirketin logosu olarak kullanılıyor hatırladığım kadarı ile öyleyse bile boşver hocam çok keyifli filmdir izle gitsin:)
-
her pergel gönye masonmu oluyo? teknik ressamların,mimarların falan alayı mason o zaman?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
her pergel gönye masonmu oluyo? teknik ressamların,mimarların falan alayı mason o zaman?
-----------------------------adamın ceketinde gördüm kısa süreli ve evet pergel gönye çakışık duruyorsa bunu yaygın olarak masonlar kullanıyor. Gel gelelim elemandada mevcuttu hattızatında fuzuli yere kötü adamda da mason rozeti olsun diye koymadıklarını düşündüm.