Tofita Bununburdaneisivar.Com Dolandırıcılığı
-
Tofita bununburdaneisivar.com Dolandırıcılığı
Arkadaşlar pek çok kişinin bilgisi yok ama Tofita resmi olarak Bir yarışma düzenledi,2haftalık.
yarışmaya eklenen video ve resimlerden en çok oyları alan ilk üç kişiye hediyeler veriliyordu.
1. ye iphone 8gb
2. ye toshiba video kamera
3. yede ipos suffle
Haliyle Tüm akraba ve facebook taki gruplardan oy istedim, Benim gibi 100 lerce yarışmacıda aynı şekilde. bütün şahıslar siteye üye oldular telini mailini yazdılar..Tam 2. iken ilk 3ün puanlarında oynamalar yaptılar, neyse dedik. bugun yarışma bitim günü. Kazananlar listesine baktıgımızda Video oylama listesinde ilk 3 te olmayan kişilerin nikleri ve isimleri duruyordu hatta bu isimler video dahi eklemeyen nikleri dahi bulunmayan anonim kişiler.1. olanlar bellei , bunları 1. seçtikleride somut bir şekılde belli. şimdi Bu 3 kağıtcılık, dolandırıcılık değilde nedir. Okadar emek verildi herkes işini gücünü bıraktı binlerce kişiyi davet etti. Tofita nın yaptıgına bakın.Anladımki tofita nın şuanki haline ve bundan sonra eğer yapacaksa bir kampanya bunları itibar edilmemesi gerektiğiymiş.Sizlerinde bilgisine, Tofitaya itibar etmeyiniz. 100 lerce kişinin emeğini zamanını çaldılar.Bu yaptıkları haksızlıkla Allah belalarını versin diyorum, başkada bişe demiyorum. -
Böyle şeyler noter huzurunda olmadığı için düzenleyen ajanslar tarafından hediyeler bu şekilde araklanıyor. Tofita bunların parasını garanti ajansa ödemiştir.
-
bundan yaklaşık 1 sene öncede votethebestleader.com diye bi site açılmıştı, sırasıyla:
Adolf Hitler
Mustafa Kemal Atatürk
Winston Churchill
...
diye gidiyodu.
Tabiki oy birincisi Mustafa Kemal Atatürk'tü. hemde açık ara farkla milyonları bulmuştu aralarındaki fark.
oylamanın bitiş gününde, Hitler ile Atatürk'ün resimlerinin yerleri değiştirilmişti, Hitler 1.sıraya alınmıştı yani :)
o yüzden anket vs. lere pek güven olmuyo fesat karıştırıyolar :)
-
yazık olmus emeklerine hocam geçmiş ola..
-
sanacasta'nın dediği gibi bir durum söz konusu olabilir. Koskoca Kent Gıda'nın böyle birşeyi yapması mümkün olamaz. Kent Gıda ile iletişime geçerek şikayetini bildirirsen durum araştırılabilir.