folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tokat Lı Müritler Bi Bakabilrmi

Tokat Lı Müritler Bi Bakabilrmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar bildiğiniz günlük kiralık ev varmı tokatta ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

merkez harici bulman zor diye biliyorum

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Tokat merkezde kalacam hocam bende.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

bekar memur olarak bulana kadar neler çektim..:)) evi tam buluyorum iş çıkışı gidip bakıcam hooop geç kaldın tutuldu diyoar..:))

o yeni towers otelin aradan girince ileride kiralık eşyalı suit daireler var onlara bi bak fiyat bilmiyorm ama tuzlu olabilir.:))

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Elbet vardır hocam. Sakın tokat kebabı yemeden gitme ordan döverim seni :D Bir tokatlı olaraktan bunu bilir bunu söylerim :D

Sahibinden.com tarzı sitelere baktın mı ? Oralarda oluyor genelde. Kaç gün kalıcaksın otelde neden kalmıyorsun ? Kaç kişi kalıcaksınız ? Tek kalıyosan öğretmen evinde kal ucuz olur.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Elbet vardır hocam. Sakın tokat kebabı yemeden gitme ordan döverim seni :D Bir tokatlı olaraktan bunu bilir bunu söylerim :D

Sahibinden.com tarzı sitelere baktın mı ? Oralarda oluyor genelde. Kaç gün kalıcaksın otelde neden kalmıyorsun ? Kaç kişi kalıcaksınız ? Tek kalıyosan öğretmen evinde kal ucuz olur.

olur hocam yerimde.araştırdım siteleri bulamadım öyle bir ilan böyle gidişle otelde kalacaz zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

up

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

kardeş en temizi öğretmen evi

Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 9