Toluen Maddesi
-
arkadaşlar bu toluen maddesini nerden bulabilirim bilen varmı
-
aga belki bi umut boyacılarda yada inşşat malzemesi satan yerlerde bulabilrisin
-
toluen desem adam anlarmı ki sonra gülmesin bana o ne diye yok ölee bi şey die :D
-
inşaat sektöründen birisi olarak bu isimde bişey duymadım ama yinede soruştur sen.
sana bikaç örnek vereyim malzeme isimlerine ilginç bulacaksın ben senın verdıgın ısmı o yuzden enteresan karsılamıyom ya yurru ole sey olurmu demıyom
üstübeç, titan, pva, boncuk tutkal, glutolin, epoksi... daha çok var ama benim aklıma bunnar geldi sen soruştur yanı uzun lafın kısası -
eger ist da oturuyorsan eminönü ne git ordaki kimya malzemeleri satan yerlerde var benim tavsiyem bereket kimya 5.5 milyon mu ne fiyatı.
-
selülözik tinerde varmış
-
Bak istanbulda oturuyorsan sirkeciye gidiceksin mısır çarşısının arksaından rahvancı sokak var ilk gördüğün dükkana gir iyi günler toluen istiyorum diceksin adam napcan dicek sende okulda deney yapıcaz abi diceksin veriolar aksi taktirde vermiolar denenmiş ve kanıtlanmıştır (1 tanede beher istede deney yapacağın anlaşılsın)
-
a.q ne malzemeciler var istanbulda yaff...içim gidiyor böle yazılar görünce a.q niye bu malzemeleri satan adamları içeri atmıyolar adam birine kızsa elinde hazır malzemede var onda yarım kilo onda 300gram al sana bomba bende bir kit yaparım dayıma gider istediği yeri uçurur...varmı böle bişi yaf...
-
evet istanbulda oturanlar o yönden şanslı herşey ayağının altında sanırım roketlerle ilgilisin msn eklesene konuşuruz cagilgurbuz92@hotmail.com
-
seratonin bunu yazdı:
-----------------------------
eger ist da oturuyorsan eminönü ne git ordaki kimya malzemeleri satan yerlerde var benim tavsiyem bereket kimya 5.5 milyon mu ne fiyatı.--------------------------
bereket kimya tehlikeli şeleri satmıyor ya sana veriolarmı? en baştaki iyi adam ama bak
-
tri nitro (toluen) ile ilgisi varmı yai TNT
Toplam Hit: 3304 Toplam Mesaj: 11