Toluol Solventi(Bally Derby) Hakkında Yardım
-
arkadşlar son zamanlarda bazı sorunlar yüzünden ballye sardım 2 haftada nerdeyse hergün içiyodum en son garip garip halisülasyonlar görmeye başladım en son dinle alakalı bi halisülasyon gördüm ve ondan sonra bırakmaya karar verdim 3 4 gündür içmiyorum pskolojim bozuk böyle değişik şeyler hissediyorum takıntılı bi adam değildim takıntı geldi acaba bağımlılıkmı yaptı bu bally bende daha önce kullanıp bırakan yada hala kullanmakta olan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyolar pskolojimin düzelmesi için naapmam gerekiyo şuan öğrenciyim ortamım biraz sıkıntılı maddi manevi .. ailemin yanına gitsem düzelirmi acaba yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
-
en güzel yanıda halisünasyonlardır hacı:D
içen arkadaşlar vardı hocam alkolle geçiştir biraz daha sonra bırakırsın zaten
çok zararlı olduğunu biliyorum
-
ya psy goA trance parçalar dinleyerek içiyoduk bi garipti en son gördüğüm halisülasyonla bıraktım şimdi kendimi bi garip hissediyorum sanki sezgilerim 6. hissim falan kuvvetlenmiş gibi :))
-
Toluol Solventiyi bilmiyorum ama derbynin kafasının olmadığını herkes söyler. bu gibi maddelerden en kafa yapıcısı bally'dir bildigim kadarıyla. onuda bulabilirsen tabi.
herşeyin kafası farklı tabi ama bunun daha fazla zararı olucaktır beynine. abartıya kacma hatta hiç kullanma derim.
al bi şişe şarap onla takılmaya bak.
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Toluol Solventiyi bilmiyorum ama derbynin kafasının olmadığını herkes söyler. bu gibi maddelerden en kafa yapıcısı bally'dir bildigim kadarıyla. onuda bulabilirsen tabi.
herşeyin kafası farklı tabi ama bunun daha fazla zararı olucaktır beynine. abartıya kacma hatta hiç kullanma derim.
al bi şişe şarap onla takılmaya bak.
-----------------------------Bally bulmak hiç zor değil her yerde var neredeyse tüp olarak ayrıca teneke olarak isteyen varsa ben gönderebilirim çok kullanırızda ayakkabı imalatında herneyse şaka bir yana hocam hiç bulaşma al şarabını biranı içkini takılmana bak ne yapacan bally i falan abartma bencede
-
Aman dikkat et böyle şeyler şakaya gelmez, kendini kötü hissediyorsan ailenin yanına git 1-2 ay onlar ile vakit geçir iyi gelir. Sana tavsiyem ücretsiz psikolojik yardım veren kişiler var, istersen araştırırım senin için.
Son olarak sakın ama sakın devam etme, nasıl bir ruh hali içinde olursan ol, yazık beynine vücuduna. Mazallah haberlerde görüyoruz gencecik çocuklar ne halde bu melet yüzünden, onlardan ibret al.
-
Kullanan herkese oluyo din ile ilgili şeyler sanırım içeli en fazla 1 hafta oluyor. birde Derby bana kalırsa sırf içmek için yapılmış marka üstündeki at nalı bile beni :D korkutmaya yetiyor. ( bu arada ballyci falan değilim :) ama sormak merak ettigin birşey varsa sorablrsn özelden