Tom Clancy Oyunları Humble Bundle Da!
-
Gün geçmiyor ki efsane oyunları bundle yapmasınlar. tom clancy serisinin bir çok oyunu şu anda humble bundle da.
öyle ki geçen yaz indirimlerinde "aa bu oyunun tanesini 7.5TL ye satıyor vay enayiler deyip aldığım oyunlar" :)
Çok daha önemlisi en ucuz pakette(1 dolar) tom clancy rainbow six siege oyunun multiplayer betasına erişim verecek. Bu oyunu duyanlar duymuştur duymayanlar için anlatayım. CS gibi FPS türünde ancak CS gibi rush yapamadığınız. Yamulmuyorsam 5vs5 veya 7vs7 oynadığınız yine aynı hikaye evet birisi terör birisi polis ancak çok fazla stratejik ilerlememiz ve mümkünse skype vs. girip birbirimizle konuşarak yavaş yavaş ilerlememiz ve silahı boş yere 1 kere bile sıkmamız gereken bir oyun. Şurdan videosunu izleyin sizde hayran kalacaksınız.
https://www.youtube.com/watch?v=xB4_9aw5XtU
Paket burada: https://www.humblebundle.com/
1 dolarlık paketi mutlaka öneriyorum.
8.09 dolarlık paket ve 10 dolarlık paket çok hastaysanız olabilir. Ama bence gerek yok.
-
Benim gibi bilmeyenler icin dh den alinti
Humble Bundle genelde oyun şirketlerinin yardım amaçlı oyunlarını ucuza (yada satın alan kişinin istediği fiyata) satmasına denir genelde satın alındığında paranın belli bir kısmı oyun şirketiine kalanı ise yardım kuruluşlarına verilir.Ea nın yaptığında ise inanılmaz ama paranın tamamını da yardım kuruluşlarına gönderebiliyoruz.
Yani toparlamak gerekirse oyun şirketleri oyunları hiç pahasına sadece yardım kuruluşlarına para kazandırabilmek için satıyorlar.
Edit: gozlerim hawx serisini aradi ama yok 😳 olaydi iyiydi
heza tarafından 02/Eyl/15 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim milletimizi de anlamıyorum cidden. CS'nin bir sürü kendinden daha üstün türevi oyun var ama hala CS diye diretiyoruz milletçe. Bazı kesimlerin Valve ile anlaşması olduğunu düşünmeye başladım :))
Hocam Tom Clancy oyunları fena değildir ama zıkkım oyunlar diğerlerine nazaran daha güçlü sistem istiyorlar. RAM hadi bir şekilde karşılanıyor ama ekran kartı çoğu kesim için büyük sorun oluyor. O nedenle bu oyunlar çok yayılmaz bizim ülkemizde. Ne var ki yayılma potansiyeli olabilecek bir sürü oyun var aslında CS'den kat kat daha iyi olan. Üstelik hile kullanımının yaygın olmadığı ve çok daha iyi takip edildiği oyunlar var. Bizim oyuncu kesimi anlamakta zorlanıyorum bu anlamda.
Örnek verelim; CoD MW serisini multiplayer olarak oynadığınızda göreceksiniz ki CS'deki oyun çeşitlerinden çok daha fazlası var, üstelik daha gerçekçi duruyor. Nişan almaları olsun, duvar üzerinden ya da yüksekten atlarkenki simülasyonlar oldukça gerçekçi. Üstelik tost makinasında bile çalışacak bir sistem gereksinimine sahip CoD MW'de böyle iken CS'de diretip "yeni versiyon CS:GO neden kasıyor" diye soru soranlar var :)
Örnekler çoğaltılabilir. Ancak bu oyunun bizim milletimizin oyuncuları tarafından kulak arkası edileceği kesin.
RaNGeR tarafından 02/Eyl/15 15:50 tarihinde düzenlenmiştir -
RaNGeR bunu yazdı
Bizim milletimizi de anlamıyorum cidden. CS'nin bir sürü kendinden daha üstün türevi oyun var ama hala CS diye diretiyoruz milletçe. Bazı kesimlerin Valve ile anlaşması olduğunu düşünmeye başladım :))
Hocam Tom Clancy oyunları fena değildir ama zıkkım oyunlar diğerlerine nazaran daha güçlü sistem istiyorlar. RAM hadi bir şekilde karşılanıyor ama ekran kartı çoğu kesim için büyük sorun oluyor. O nedenle bu oyunlar çok yayılmaz bizim ülkemizde. Ne var ki yayılma potansiyeli olabilecek bir sürü oyun var aslında CS'den kat kat daha iyi olan. Üstelik hile kullanımının yaygın olmadığı ve çok daha iyi takip edildiği oyunlar var. Bizim oyuncu kesimi anlamakta zorlanıyorum bu anlamda.
Örnek verelim; CoD MW serisini multiplayer olarak oynadığınızda göreceksiniz ki CS'deki oyun çeşitlerinden çok daha fazlası var, üstelik daha gerçekçi duruyor. Nişan almaları olsun, duvar üzerinden ya da yüksekten atlarkenki simülasyonlar oldukça gerçekçi. Üstelik tost makinasında bile çalışacak bir sistem gereksinimine sahip CoD MW'de böyle iken CS'de diretip "yeni versiyon CS:GO neden kasıyor" diye soru soranlar var :)
Örnekler çoğaltılabilir. Ancak bu oyunun bizim milletimizin oyuncuları tarafından kulak arkası edileceği kesin.
Cs de Cod den gelipte oynamaya başlayanlara ne diyoruz biliyormusun hocam biz? BOT :D Araştır biraz bu olayları. Görsellik vs bir yere kadar oynanış diyorsan Cs:Go ..
-
cs go'nun meselesi gerçekçilik değil zaten
cs go'yu gerçekçi diye oynamıyoruz hoca, competitive diye oynuyoruz
şu zevki bana başka hangi oyun verecek?
-
Bu oyunun trollu cok olur yalniz, arkadas ortamiyla yada bizim gibi bi team cikartip oynanilirsa baya zevk verir. Ben oyundan daha yeni haberdar oldum, harika gozukuyo swat vari :)
-
@heza aynen hocam. orda parayı ayarlama kısmı var. para nereye gitsin seçebiliyorsun. ve paranın çoğunu hayır kuruluşuna bağışlayabiliyorsun.
@NoToLeRaNcE aynen takım olup oynamak lazım bu oyunu. yoksa trol den geçilmez :)
onun dışında cs konusu.. Türkiyede bütün çocuklar cs ile büyüyorlar. Bizde zamanında aynı yollardan geçtik. Türkiyede oyun tanımlamak için kullanabilecekleriniz
CS
GTA
Super Mario
Pes
FM
En son çıkan bir de LoL
:D yapacak bir şey yok. Türkiyede oyuncuların biraz daha böyle etrafa bakınmaları lazım. Ama Türkiye de o kadar büyük rekabetçi tutkusu var ki.. senaryolu oyunmuş yok co-op oyunmuş falan ben takan bir tane arkadaşımı tanımıyorum. Artık herkes rekabetçi şeyler istiyor. Herkes rush yapmak istiyor. Herkes oyunda egosunu tatmin etmek istiyor. Tabiki hepsi CS de var. Sonuç olarak başarılı bir yapım ona diyecek bir şey yok.
-
interfector bunu yazdı
Cs de Cod den gelipte oynamaya başlayanlara ne diyoruz biliyormusun hocam biz? BOT :D Araştır biraz bu olayları. Görsellik vs bir yere kadar oynanış diyorsan Cs:Go ..
Hocam ben de zamanında az CS oynamadım. Kendimi yanlış aksettirmiş isem kusura bakmayın. Zamanında 3 1 ve el bombası ile az takım almadım. Ama eskiden tabi, en son 1.6'da adam gibi oynamıştım. Ben oynarken daha internetten oynamaktan ziyade internet kafelerde oynanırdı. Half-Life'tan CS'ye gelen oyuncular zaten belli eder kendini. Half-Life dedim de, hakikaten özletti kendini kerata :)
O bakımdan "Bot" muhabbetleri falan hikayedir hocam benim için. İki oyunda da farklı tarzlarda oynanır. Her ikisini de oynamış biri olarak CS'de adam vurmak daha kolay olduğunu söyleyebilirim. Öyle ki CS'de kolay kolay pusamıyorsunuz da, 2-3 adam indirseniz avlarlar hemen. Ayrıca CS'deki haritalar CoD'a göre biraz daha küçük, o nedenle karşılaşmalar genelde çok çetin geçiyor. Ama CoD'da çok daha dikkatli ilerlemek zorundasınız. Ayrıca CoD gerek nişahgah gerek silah ve kamuflaj çeşitliliği bakımından gerekse planlanabilecek strateji çeşitliliği bakımından CS'den kat kat üstün. Bu kadar değişkenin olduğu bir ortamda oyuncuların CoD'da CS'ye göre daha yavaş ilerlemesi aslında olması gereken bir şey. En basitinden, kamuflajı sağlam kullanıp bir yere yatsanız çoğu oyuncu sizin orada olduğunuzu bile anlamadan yanınızdan geçip gidebiliyor. Ama aynı şekilde CS'de oynamaya kalkarsanız elbette bot muamelesi görürsünüz, orası ayrı.
Daft bunu yazdıcs go'nun meselesi gerçekçilik değil zaten
cs go'yu gerçekçi diye oynamıyoruz hoca, competitive diye oynuyoruz
şu zevki bana başka hangi oyun verecek?
Valla hocam sizin dediğiniz zaten bir seçim meselesi. Zevkler ile renkler tartışılmaz elbette. Ama sözüne ettiğiniz adrenalinin aynısı, belki daha da fazlası CoD'da mevcut zaten. Siz CS'de hızlı hızlı sağa sola zeyna misali sıçrarken CoD'da öyle geyik gibi ortaya çıkanı avladıkları için çoğunlukla ayak sesi dinlemek zorundasınız. Hatta bazı özellikleri ile ayak sesini bile duyamıyorsunuz.
Ama şunu belirteyim, bu yorumlar ile amacım CS'yi gömmek değil elbette. Hatta geçende forumdaki arkadaşlardan biri CS:GO'nun indirimde olduğunu söylediğinde uzun süredir CS yüzü görmememe rağmen bir tane aldım belki tahribatça birlikte bir şeyler yaparız diye. CS ile CoD:MW arasında en başta tarz farkı var. Kimisi hızlı hareket edip gerçekçiliği kenara atar, kimisi de kendini oyunun içindeymiş gibi hissetmek ister. Ama başka hangi oyun şu zevki verecek diye sormadan önce eğer oynamadıysanız adam gibi bir sunucuda CoD:MW2 multiplayer oynayın, ondan sonra eğrisini doğrusunu konuşalım.
Gerçi bilgisayarımda CoD ya da CS yüklü bile değil ama birlikte bir şeyler yapmak isteyen olursa katılmaya çalışırım :P
RaNGeR tarafından 02/Eyl/15 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Naptınız lan Tom Clancy başlığına, oyunun leş olduğunu biliyorduk ama oyundan konuşulmayıp diğer oyunların konuşulması iyice gömmüş başlıktakini ehehe
-
Bu arada yeni farkettim kodlar steam kodu değil uplay kodu