Tom Clancy's H.A.W.X. (Hakında)
-
arkadaşlar online oynamak oynamak için kulalnıcı adı şifre ve cd key istiyo bunun hakkınad bilgisi olan varmı . bide afkanistan bölümünde 3 tane sığınık var oraları nasıl patlatcaz ????
-
google da garenayı araştır
-
BADY yaz bulamadım ki . bi taen kaykay oyunu çıkıyo :)
-
garena nın sitesine gir
uygulamasını yükle üye ol giriş yap hawx odasına gir başkalarıyla lan üstünden oyna
-
hawx 2 crack çıktımı o değilde
-
o sığınaklara tam tepesinden dalacan şimdi nasıl tepeden diyecen
şimdi oyunda şöyle birşey var sana biri kilitlendiğinde ateş ettiklerinde bir tuşa basıyorsun üçgen şeklinde sana bir yol gösteriyor füzeden kurtulma şekli şimdi hangi tuş oluyordu unuttum o tuşu iki şekilde kullanıyorsun 1 füzelerden kurtulmak için ve birisini takibe aldığında o tuşa basıyorsun onu en iyi şekilde nasıl yakalarsın sana yol haritası çıkarıyor aynı öyle bir taktik var sığınaklara kilitlenince bir tuşa basıyorsun üçgen halkalar çıkıyordu sanırım o halkaların içinden geçerek seni o kulenin tam tepesine dikey şekilde götürüyor yani çivileme sığınağın üzerine inerken ateş ediyorsun sistem böyle
bende takılmıştım orda nekadar füze atarsan at bi işe yaramaz dediğim gibi yapmalısın
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------hawx 2 crack çıktımı o değilde
-----------------------------
çok oldu çıkalı -
link ver o zaman da yükleyelişm
-
hawk2 crack linki paylaşırsanız güzel olabilir..:)
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------
o sığınaklara tam tepesinden dalacan şimdi nasıl tepeden diyecen
şimdi oyunda şöyle birşey var sana biri kilitlendiğinde ateş ettiklerinde bir tuşa basıyorsun üçgen şeklinde sana bir yol gösteriyor füzeden kurtulma şekli şimdi hangi tuş oluyordu unuttum o tuşu iki şekilde kullanıyorsun 1 füzelerden kurtulmak için ve birisini takibe aldığında o tuşa basıyorsun onu en iyi şekilde nasıl yakalarsın sana yol haritası çıkarıyor aynı öyle bir taktik var sığınaklara kilitlenince bir tuşa basıyorsun üçgen halkalar çıkıyordu sanırım o halkaların içinden geçerek seni o kulenin tam tepesine dikey şekilde götürüyor yani çivileme sığınağın üzerine inerken ateş ediyorsun sistem böyle
bende takılmıştım orda nekadar füze atarsan at bi işe yaramaz dediğim gibi yapmalısın
-----------------------------eywallah dostum saol bi deniyim