Tom Tailor Saatimin Aynısından Arıyorum.
-
aşağıdaki resimde gördüğünüz efsane saatim yere düştü ve gördüğünüz bazı göstergeler dağıldı. çalışmıyor artık.
almanyadan hediye gelmişti. aynı yada benzer modelini bir türlü bulamadım. tamirciye götürdüm içini sökmeyeye bile dötü yemedi.
bunların içi çok karışık. biz yapamazyız dediler. orjinal saatleri artık saatçiler açmıyormuş fazla.
tam koluma göre oturan , oval kenarları sayesinde elimi acıtmayan , gece karanlığında ışıl ışıl parlayan , yatarken ninni söyleyen çıt çıt çıtıda çıt çıt diye hoş bir mekanizma sesi vardı.
resimde fotojenik çıkmayan ama herkesin hasta olduğu bu saatin aynısından veya benzerinden nerede bulurum. ? tamirini yapacak babayiğit varmı bildiğiniz ?
bu saat hayatımdaki her faaliyette kolumdan hiç çıkmadı. :( . AB banı yediğimde bile günleri bu saat ile saydım. sonsuzluğumu benimle yaşadı.
kaşar çaycı bana saldırdığında bile bu saat o dakikalara şahit oldu.
sadece o herzaman bahsettiğim kırmızı jartiyerli kadın kolumdan çıkartabildi bu saati.mutlu sonla biten gecede alkolün etkisi ile sessiz bir uykuya dalarken bile bu saat masada ninni söyledi bize.

-------
ek olarak şu modeli de araştırdım ama orjinali nerede kaça satılıyor bulamadım. aynı özllikleri taşıyorsa bunuda alablirim. mekanizması aynı gibi sanki.

teşekkürler.
-
http://www.tom-tailor.de/online-shop/herren-uhren.html
Buraya bi bak bulabilecek misin begendigini
-
bayağı baktım bulamadım o sitede.
arkadaki numarasını tom un bütün sitelerinde arattım ama öyle bir model yok diyor.
ilk ürettikleri ürüne kadar herşeyi göstermeleri gerekiyor ama yok diyorlar. bu nasıl bir model ise artık hiç yok.
ama iyice inceledim bütün modellerin iç dizaynı aynı. mekanizmalarının yeri hep aynı. en alttaki modeli de bulsam yeter. ilginç .
-
Zalım bu saatin tamamen metalik olanini Romanya'da 2. el satan birini gördüm. Saat sanirim 2004 senesine hatta daha eskiye ait. O yüzden markadan memnun isen yeni bi modele bak.
-
-
sağlam bir ustam var, malum saat işi yapıyoruz, icabında servisini de veriyoruz.
istersen bana kargo ile gönderirsin, saati ustaya inceletiriz, masrafı sana bildiririz, yaptıralım dersen yaptırırız. yaptırmayın dersen sana geri kargolarız..
kargo masrafları sana ait olur.
edit: hatta camda çizikler varsa camı değiştirebiliriz, kasadaki çizikleri polisajla giderip parlatabiliriz, sıfırımtrak birşeyler yapabiliriz. ama orjinali 200-250TL'lik bir saat ise, edeceğin masrafa değmez..
muaythaist tarafından 20/Ağu/15 10:24 tarihinde düzenlenmiştir