Tomas Bata University İn Zlin'i Bilen Duyan ?
-
Merhaba müritler, erasmus için tercih yapıyorum son aşamalardayım, muhtemelen hiç kimsenin haberi yoktur bu üniversiteden ama bi şansımı deneyeyim dedim :D
Tomas Bata University in Zlin hakkında bi bilgisi olan ya da
Zlin Şehri hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Tecbüreler wikipedia'dan daha değerlidir, şimdiden teşekkürler :)
-
çek diyince çek kızları gelir akıma off
swordfish tarafından 11/Mar/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
ek diyince çek kızları gelir akıma off
aynen :D ben de ona istinaden gitmek istiyorum, ama istanbul şile gibi bi yerde sanırım üniversite :D
-
Boş zamanınızda erasmus ile ilgili nasıl yapılır, neler gerekir şeklinde bildikleriniz paylaşabilir misiniz? Son senemde bende yapmayı düşünüyorum. Şimdiden öğrenmek iyi olur.
-
Bu Zlin bildiğin köy amk
http://www.czech.cz/en/Tourism/Where-to-go,-what-to-visit-/Interesting-places/Zlin-Region
-
HannibALgan bunu yazdı
Bu Zlin bildiğin köy amk
http://www.czech.cz/en/Tourism/Where-to-go,-what-to-visit-/Interesting-places/Zlin-Region
köyden de beter gibi geldi bana, sildim yazmıyorum zlin mlin :D
-
zlin e hiç gitmedim ama küçük bir şehir, tabi çok küçük değil ama küçük yine de. imkanın varsa ostrava ya git. stodolni si bir başkadır. daha önce çek ile ilgili açtığım konuyu okuyup fikir sahibi olabilirsin.
çek'in vize süreci hariç diğer şeyleri iyi memnun olursun. maddi durumun sıkıntılı değilse prag a da gidebilirsin, güzel bir memleket ve çok kişi ingilizce konuşabiliyor. ama diğer şehirler için pek söylemek mümkün değil. brno da biraz öyle çünkü genelde iş dünyası brno da olur ama pek sevmedim brno yu, bana göre en ideal şehir ostrava. kısmetse en kısa zamanda tekrar ziyarete gidiyorum :)
çek pahalı bir ülke değil (prag hariç), kızları da güzeldir ve trip, şımarıklık sıfır :) eğitimi fena sayılmaz, hocalar genelde iyi ingilizce konuşamıyorlar ama derslerde sıkmazlar. alman ekolünün çin'den alınmış bir kopyası gibi bir ülke.. zlin'de de bildiğim kadarıyla çok türk öğrenci gidiyor.. ama mümkün mertebe türklerden uzak dur ki, dilini geliştirebilesin (ingilizce)..