folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tomas Bata University İn Zlin'i Bilen Duyan ?

Tomas Bata University İn Zlin'i Bilen Duyan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Merhaba müritler, erasmus için tercih yapıyorum son aşamalardayım, muhtemelen hiç kimsenin haberi yoktur bu üniversiteden ama bi şansımı deneyeyim dedim :D

Tomas Bata University in Zlin hakkında bi bilgisi olan ya da

Zlin Şehri hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Tecbüreler wikipedia'dan daha değerlidir, şimdiden teşekkürler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

çek diyince çek kızları gelir akıma off

swordfish tarafından 11/Mar/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

ek diyince çek kızları gelir akıma off

aynen :D ben de ona istinaden gitmek istiyorum, ama istanbul şile gibi bi yerde sanırım üniversite :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Boş zamanınızda erasmus ile ilgili nasıl yapılır, neler gerekir şeklinde bildikleriniz paylaşabilir misiniz? Son senemde bende yapmayı düşünüyorum. Şimdiden öğrenmek iyi olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu Zlin bildiğin köy amk

http://www.czech.cz/en/Tourism/Where-to-go,-what-to-visit-/Interesting-places/Zlin-Region

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

köyden de beter gibi geldi bana, sildim yazmıyorum zlin mlin :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

zlin e hiç gitmedim ama küçük bir şehir, tabi çok küçük değil ama küçük yine de. imkanın varsa ostrava ya git. stodolni si bir başkadır. daha önce çek ile ilgili açtığım konuyu okuyup fikir sahibi olabilirsin.

çek'in vize süreci hariç diğer şeyleri iyi memnun olursun. maddi durumun sıkıntılı değilse prag a da gidebilirsin, güzel bir memleket ve çok kişi ingilizce konuşabiliyor. ama diğer şehirler için pek söylemek mümkün değil. brno da biraz öyle çünkü genelde iş dünyası brno da olur ama pek sevmedim brno yu, bana göre en ideal şehir ostrava. kısmetse en kısa zamanda tekrar ziyarete gidiyorum :)

çek pahalı bir ülke değil (prag hariç), kızları da güzeldir ve trip, şımarıklık sıfır :)  eğitimi fena sayılmaz, hocalar genelde iyi ingilizce konuşamıyorlar ama derslerde sıkmazlar. alman ekolünün çin'den alınmış bir kopyası gibi bir ülke.. zlin'de de bildiğim kadarıyla çok türk öğrenci gidiyor.. ama mümkün mertebe türklerden uzak dur ki, dilini geliştirebilesin (ingilizce)..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 7