Tomb Raider
-
arkadaşalr bulmak çok zor bulamadım bir türlü bir tomb raider oyunu vardı . önceden çok oynardım oyunun başında bir valikanedeydik ateş falan vardı içine girebiliyorduk ve yanıyorduk sonra bir tane uşağı takip edince silah buluyorduk ardından br yerlerden bi adama gidiyorduk oun 2 tane köpeği vardı köpekleri falan öldürüp adamıda öldürüüp suya gidiyorduk (gerisini bir türlü geçemedim ) bu hangi seri
başka bir oyun
buda tomb raider serisi bundanda bir tane adamı takip ediyoruz adamın kılıcı var ve domuzlar falan var onları kesiyor bizde arkadan gidioruz bunalrı hatırlıyorum bunlar hangi younlar varsa elinizde link verirmisniz
-
Tomb Raider 1
Unfinished Business
Tomb Raider 2
Golden Mask
Tomb Raider 3
Lost Artifact
Last Revelation (TR4)
Chronicles (TR5)
Angel of Darkness (TR6)
TR for Game Boy
TR for Nokia N-Gagehoca oyunların hepsi bunlar arayıp bulabilirsin tek tek
işte olmasam hepsinin linkini bulurdum
buraya da bi bak http://www.tombraiderfan.com/indirmeler/index.php
-
ilk dediğini hatırlıyorum
böyle bahçe filan vardı uşak filan hatırlıyorum ama hangi oyundu bilmiyorum
2000 de filan oynamıstım sanırsam o tarihlerde cıkmıs olan tomb raider oyunlarına bak bulursun
-
Tomb Raider 3'ten bahsediyorsun hocam. Şu an bende Tomb Raider 5'i oynuyorum. Yıllar geçti hala aynı keyifle oynuyorum =)
Son bahsettiğini hatırlamadım :|
-
aradığın oyun tomb raider - last revelation, yada ben öyle hatırlıyorum uşağı mağarada takip ediyorduk dimi aynı yerde birkaç vahşi köpek çıkıyordu... muhteşem bir oyundur hatta hayatta oynadığım tek oyundur diyebilirim... oyunun cd si vardı oyunu bitiremeden cd sini kaybetmiştim baya uzun bir oyundur...