folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tonguç, Doping Hafıza, Morpa Kampüs Ve Diğerleri..

Tonguç, Doping Hafıza, Morpa Kampüs Ve Diğerleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Selamlar Profilimdeki bebek seneye lgs ye girecek :)

Taşrada pek dershane ve kurs olanakları iyi değil elimden geldiği kadarıynı yapacağım ama ekstra online eğitim sistemine sokmak istiyorum

2 yıldır morpa kullanıyor ama morpa reklamlarında birebir özel ders diyor her hafta deneme diyor giriyorsun birebir özel ders 1200 lira denemeler için denematik alman lazım bir daha para sinir bozucu

dopinghafıza yı aradım bir girip bakayım 2-3 gün dedim bizde öyle yok aldığınızda iadede yok dedi o kadar parayı veripte karşılığını alamamak var

tonguç daha sempatik anlatış tarzı var ama uygulamarında sorun var 3 defa farklı maillerinden mail attım ne sorun düzeldi nede dönüş yaptılar

bu tür  eğitim sistemini kullanıp memnun kalanlardan kullanıcı yorumları rica ediyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

tonguçta 4 sene çalıştım hocam, eğitim zumresi vs iyidir lakin dediğin gibi altyapı ve müşteri ilişkileri sıkıntılı.

tonguç yayınları ve eğitimi genelde başlangıç ve orta seviye öğrencilere hitap eder. Sıkmadan ve eğlenceli anlatarak hiç çalışmayan veya çalışmayı sevmeyen çocukları sevdirmek için idealdir.

lakin çocuğunuz zaten çalışıyor ve dereceye vs oynuyor ise dopingi tavsiye ederim. 

ekstra olarak tonguç'un youtube kanalında zaten yaz program tatil programı cart curt programı diye sürekli ders anlatımı - konu anlatımı oluyor onlara da bakabilir.

profesyonel kahveci?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Takipteyim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Hocam bence para konusundaki yaklaşımın hatalı. "O parayı veripte karşılığını alamamak var" demişsin. Ancak eğitim olayında bu mantıkla düşünemezsin. Sen çocuğa imkanı sağlarsın, çocuk az çalışır veya çok çalışır orası ayrı konu.

Bence halihazırda kullandığı sistemden devam etsin. İhtiyaç olursa 1200 lira olan özel dersi ayrıca alırsınız. Özel ders ihtiyacı tüm derslerde oluşmaz zaten. Genelde matematik için alınır. Özel dersi saat saat satın aldığında daha verimli olacağını düşünüyorum. Paket olarak alınan özel derslerde derse hangi hocanın gireceğini bilemezsin. Saatlik satın alımda ise memnun kalmazsan devam etmezsin.

Morpanın ekstra ödeme çıkarmasına sinir bozucu demişsin. Tonguçta ve doping hafızada paketler 30 000. Morpada 6000. Paket fiyatının 6000 TL olduğu yerde, o kurum deneme ve özel ders için ayrıca para almak zorunda.

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Hocam bence para konusundaki yaklaşımın hatalı. "O parayı veripte karşılığını alamamak var" demişsin. Ancak eğitim olayında bu mantıkla düşünemezsin. Sen çocuğa imkanı sağlarsın, çocuk az çalışır veya çok çalışır orası ayrı konu.

Bence halihazırda kullandığı sistemden devam etsin. İhtiyaç olursa 1200 lira olan özel dersi ayrıca alırsınız. Özel ders ihtiyacı tüm derslerde oluşmaz zaten. Genelde matematik için alınır. Özel dersi saat saat satın aldığında daha verimli olacağını düşünüyorum. Paket olarak alınan özel derslerde derse hangi hocanın gireceğini bilemezsin. Saatlik satın alımda ise memnun kalmazsan devam etmezsin.

Morpanın ekstra ödeme çıkarmasına sinir bozucu demişsin. Tonguçta ve doping hafızada paketler 30 000. Morpada 6000. Paket fiyatının 6000 TL olduğu yerde, o kurum deneme ve özel ders için ayrıca para almak zorunda.

Ben o parayı veripte karşılığını almamak derken çocuktan karşılığını almamaktan bahsetmiyorum sistemden bahsediyorum. doping hafıza geri iadem yok diyor satın aldıktan sonra caymam yok diyor morpa reklamlarında canlı dersler diyor hemen satın al deyince satın alıyorsun sonra bakıyorsun canlı dersler ücretli dopingde bir sürü şey söylüyor aldım girdim birdaha para derse ? benim orda karşılığını almamam demem o

yoksa bizde biliyoruz çalışmadıktan sonra profesor tutsan boş

tonguç doping 30 binlira morpa 6 binlira ozaman reklamlarında canlı dersleri ek ücret olduğunu belirtecek gir sitesinde yine görürsün sosyal medyada reklamlarında yine görürsün

karşılığını alıp alamayacağımı bilmediğim için bu sistemleri kullanan varsa en azından bilirim ücrete şu dahil bu dahil diye özellikle doping hafıza çünkü tonguç net biçimde paketlerini açıklamış

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

Ben o parayı veripte karşılığını almamak derken çocuktan karşılığını almamaktan bahsetmiyorum sistemden bahsediyorum. doping hafıza geri iadem yok diyor satın aldıktan sonra caymam yok diyor morpa reklamlarında canlı dersler diyor hemen satın al deyince satın alıyorsun sonra bakıyorsun canlı dersler ücretli dopingde bir sürü şey söylüyor aldım girdim birdaha para derse ? benim orda karşılığını almamam demem o

tonguç doping 30 binlira morpa 6 binlira ozaman reklamlarında canlı dersleri ek ücret olduğunu belirtecek gir sitesinde yine görürsün sosyal medyada reklamlarında yine görürsün

karşılığını alıp alamayacağımı bilmediğim için bu sistemleri kullanan varsa en azından bilirim ücrete şu dahil bu dahil diye özellikle doping hafıza çünkü tonguç net biçimde paketlerini açıklamış

Hocam hepimize insan diyoruz ama hepimiz aynı stille öğrenemiyoruz. Oğlanın öğrenme stili nedir? Dinleyerek mi öğrenir? Görerek mi öğrenir? Uygulayarak mi öğrenir? 

https://www.khanacademy.org/math

+ Chatgpt subscription'ı denediniz mi?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

Hocam hepimize insan diyoruz ama hepimiz aynı stille öğrenemiyoruz. Oğlanın öğrenme stili nedir? Dinleyerek mi öğrenir? Görerek mi öğrenir? Uygulayarak mi öğrenir? 

https://www.khanacademy.org/math

+ Chatgpt subscription'ı denediniz mi?

adam haklı ben mesela iyi bir hocadan derste anladıklarım yeter kitaptan birşey almam en fazla farklı soru görürüm. Bazısı ders tekrarı yapar yazarak ezberler. Bazısı milyon soru çözer tekniği ezberler bu sayede hız kazanır. Ben hiç ezber sevmem ünide formül çıkardığım çok olmuştur.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

ya bütün soruları ben de sordum güzel konu inş kullanan arkadaşlar yazarlar ben de takipte olacağım.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 470 Toplam Mesaj: 8
lgs