Toolbardaki Adresleri Silme ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Explorer toolbardakı adresleribirtürlü silemedim.Temproryi ucurdum,geçmişi sil yaptım,tanımlama bilgisini sildim ama ama toolbardaki aşağı doğru duran oka tıkladıgımda tüm elle yazdıgım siteler halen duruyor ,bunları nasıl silebilirim ??? Dikkat ; Google da arama yaptığım kelimeleri demiyorumm haa yanlıs anlasılma olmasın direk explorerdaki adres satırını kastediyorum,teşekkürler ..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    ccleaner programını denedinmi hoca.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Default User\Local Settings icinde historyde index.dat var onu sil

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

internet özellikleri => içerik => otomatik tamamla => formları sil => parolaları sil => tamam.

dene bakalım hoca.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    geçmişi sil diye bişi olması lazım geçicileri sil'in altıda

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ya hocalar hazı  toolbar  konusu  açılmışken ben  bi tane  radyo toolbarı  arıorum  bi tane  buldum ii güsel hoş amma.. 

istediğim bu değildi  arkadaşta gördüğüm  daha farklı bişi di  bi  adres  verecek olan  vamı?? şimdiden saolsun

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek
    kayıt defterinde HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\internet explorer\typedurls altında kayıtlı o adresler ordan istediğini silebilirsin ama internet explorer kapalı olması lazım
Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 7