Top Eleven Ve Twitter İcin Alternatif Link? (Android)
-
Merhaba arkadaslar benim t10 android olmasına rağmen marketi yok bu yüzden top eleven,twitter,facebook uygulamalarını indiremiyorum varmı bildiğiniz çalışan alternatif link paylaşırsanız güzel olur.
-
up
-
www.apkmania.co/
-
Marketin olsa da bişe olmaz hocam.
Ben marketten indirdiğim hiçbir uygulamadan memnun değilim.
Facebook,twitter,instagram,foursquare ve diğer çoğu uygulama bokunu çıkardılar resmen.Hepsinde hata,sorun.Yeni güncelleme gelen bütün uygulamalar yanında hata bozukluk getiriyor.Lanet okuyorum.Sınavlar bitse de gidip gürcistandan alsam şu ayfonu -
rebelpower bunu yazdı
www.apkmania.co/
hocam cozemedim ben bunu ya başka önerileriniz var mı ?
-
1mobile market?
-
tosun bunu yazdı
Facebook,twitter,instagram,foursquare ve diğer çoğu uygulama bokunu çıkardılar resmen.Hepsinde hata,sorun.Yeni güncelleme gelen bütün uygulamalar yanında hata bozukluk getiriyor.Lanet okuyorum.Sınavlar bitse de gidip gürcistandan alsam şu ayfonuYa s4 aldırıyorum kuzene dubaiden şu yorumları gördükçe vazgeçesim geliyo, ayfona gidiyo aklım :/
-
__hsyN__ bunu yazdıtosun bunu yazdı
Facebook,twitter,instagram,foursquare ve diğer çoğu uygulama bokunu çıkardılar resmen.Hepsinde hata,sorun.Yeni güncelleme gelen bütün uygulamalar yanında hata bozukluk getiriyor.Lanet okuyorum.Sınavlar bitse de gidip gürcistandan alsam şu ayfonuYa s4 aldırıyorum kuzene dubaiden şu yorumları gördükçe vazgeçesim geliyo, ayfona gidiyo aklım :/
Hocam 2 ay önce androidden şaşmam diyordum ama görüşüm tamamen değişti.
Uygulamalar doğru düzgün çalışmıyor.Arama yapıyorsun telefon tıkanıyor.Kendine reset atıyor.Hepsini yazmayayım.Anlicağın sikimsonik işler.
Ben ideos x5 kullanıyorum,ev arkadaşımda s3 diğer ev arkadaşmda i5 var..uzatmak istemiyorum git i5 al -
applanet yada blackmarkt isini gorur