Toplama Kasada Fikir Alışverişi Yapmak İstiyorum
-
kendime yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. elimde dış kasa ve 775 w power var.diğerlerini kendim seçtim ancak uyumsuz yada şu parçanın yerine şu parça olursa daha iyi olur diyebileceğiniz bir parça varsa değiştirmek istiyorum sizin bilginiz doğrultusunda.bundan önce 1156 pin li bir ozamanlar son sistem bi kasa toplamıştım. 1156 pinlerin soyu tükendi.2011-3 soketlerinde buna benzer bir gelecek sorunu varmıdır.ilerisi için sorun yaşamak da istemiyorum.teşekkürler.
-
hocam şimdi yeni moda intelin skylake işlemcileri.
-
Dos_Attach bunu yazdı
hocam şimdi yeni moda intelin skylake işlemcileri.
Soket Yapısı1151p diyor. uymaz bu işlemci. yeni işlemci bu olsa 2011 pinleri desteklemesi gerekmezmi. kafam karıştı şimdi.
-
LGA 2011 V3 Pin bilgisayarı neden toplamak istiyorsun, oyun için mi render için mi ?
-
Jubei bunu yazdı
LGA 2011 V3 Pin bilgisayarı neden toplamak istiyorsun, oyun için mi render için mi ?
render için hocam. video çalışmalarında dart durt curt şeklinde kasma ve hatalardan bıktım.
-
MuhammeT bunu yazdıJubei bunu yazdı
render için hocam. video çalışmalarında dart durt curt şeklinde kasma ve hatalardan bıktım.
işlemci temelli render yapacaksan programın çok çekirdekli işlemciyi desteklemesi lazım yoksa işi tek çekirdek gücü ile yaparsa boşuna para yatırmış olursun ki bunu zaten sende biliyorsun, ayrıca o ekran kartı ile render yapacağım dersen çok bir şey bekleme çünkü zaten seninde bildiğin gibi o grafik hesaplama veya grafik çizim kartı kartı değil :)
Sende ne çok biliyormuşsun yahu :)
Para senin cebinden çıkacaksa dikkatli ol ama şirkete fatura ettireceksen o zaman çok daha iyi render pc toplanır ki zaten TBT,de render ustaları konuyu görürse benden çok daha iyi bilgi vereceklerdir.
Bir şey olursa buralardayım ;) -
ssd ile çalış müdür.
-
teşekkür ederim Jubei
Render ustaları yardımcı olabilirmi mümkünse. render için hangi kartı kullanmalıyım. mümkünse acil.