Toplama Mı Yoksa Hazır Mı ?
-
Arkadaşlar bilgisayar alıcam iki seçeneğim var
Biri HP 350
-
İşlemci
Intel® Core i5-4200U (1.6 GHz, 3 MB İşlemci)
-
İşletim Sistemi
Windows 8.1 (64 Bit)
-
RAM (Bellek)
4 GB DDR3
-
Hard Disk (HDD)
500 GB HDD
-
Ekran
15,6" (1366 x 768) LED
-
Ekran Kartı
AMD 8670M (2GB)
-
Web Cam
VGA Kamera
-
Multi Card Reader
Var
-
DVD-RW
Var
-
USB Port
2x USB 3.0 Port,1 x USB 3.0 Port
-
HMDI
Var
-
VGA
Var
-
Wireless
802.11b/g/n (1x1) WIFI
-
Ağırlık
2,3 kg
-
Batarya
4 hücreli (41 WHr) Lityum İyon Batarya
2.Seçeneğim
Öylesine bir Masaüstü alıp yavaş yavaş toplamak sizce hangisini yapıyım ?
-
-
Bi konuda müridlerden biri güzel ve uygun bi alet toplamıştı. Onun üzerinden devam et derim bende. Ram düşük tut sonra tamamlarsın üstünü. Ama toplamaya niyetin varsa anakart ve işlemciyi mutlaka ileriye dönük bişeyler al derim. Başlangıç için Amd A serisi işlemci hemde ekran kartı ihtiyacınıda karşılar. Ancak kullanacak orta düzey veya başlangıç seviye bir kartın varsa A serisi alma X serisi al.
-
Bir tanıdığının falan aracılığıyla ULTRA bir indirim yakalamadığın sürece gözü kapalı toplamayı tercih et. Zevkli oluyor ben 2-3 hafta önce topladım. Hem birşeyler öğreniyorsun.
Edit: Sistemi de yazayım
Anakart: Gigabyte 970A-UD3P
İşlemci: AMD FX X6 6300
Ekran kartı: ASUS R9 280
Ram: G-Skill 2x4 GB 1600 Mhz
Depolama: 128 GB SSD
Subtitle tarafından 10/Eki/14 07:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi olmadaki ama ?
Biri laptop biri masaüstü.
İlk önce karar ver senin ihtiyacın nedir laptop,mu yoksa masaüstümü ?
Her ikisi içinde bir bütçe belirtirsen yardımcı olmak adına daha iyi olur.
-
hocam tabiki laptop tabki lenovo tabiki paran yoksa z varsa y serisi.
toplama eskidendi yok kablosu yok osu busu bilmemne sürekli masraf değiştir değiştir zaten sana aynı paraya geliyor.
saglam bir i7 li laptop al 2 bin tl ye 3 yıl herşeyi oynatır nvidia 645m mesela.
sora 2 -3 sene sora değiştirirsin kasmaya gerek yok
toplama bilgisayar sürekli işçilik istiyor ayrıca kucağına alıp oyun oynayamadıktan sora napayım ben o kasayı
-
PanxeR bunu yazdı
hocam tabiki laptop tabki lenovo tabiki paran yoksa z varsa y serisi.
toplama eskidendi yok kablosu yok osu busu bilmemne sürekli masraf değiştir değiştir zaten sana aynı paraya geliyor.
saglam bir i7 li laptop al 2 bin tl ye 3 yıl herşeyi oynatır nvidia 645m mesela.
sora 2 -3 sene sora değiştirirsin kasmaya gerek yok
toplama bilgisayar sürekli işçilik istiyor ayrıca kucağına alıp oyun oynayamadıktan sora napayım ben o kasayı
Kucakta oyun ?:D Herşeyi oynatmasıyla aynı fiyata herşeyi Fullde oynatması ayrı şeyler. Zevkler farklı tabi. Jubei'nin dediği doğru öncelikle neye ihtiyacın var ona karar vermek daha doğru olacaktır.