folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toplama Pc Bakarmısınız Yardım...

Toplama Pc Bakarmısınız Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçenlerde bi arkadaş pc topladı kendisi fotoğraf baskıları ile ilgileniyo topladığı pc manyak bişey ama istediği performansı bir türlü alamıyo Ram değiştirdik pek etki etmedi başka nesine ellesek anlamadım :)

özellikleri

anakart Asus Commando 45 nm

işlemci c2Q 2.4

ram 2 Gb kingston HyperExtrem

ekran kartı asus 8500 gt Slient

Sizce buna ne yapılabilir daha ii olması açısından daha iyi uyum için ne yapılmalı yardımlarınızı bekliyorum

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

donanım çakışması vardır anakart herhangi bir donanımı tanımıyordur

anakart önemlidir. sorunsuz çalışıp çalışmadığından emin olun işlemcinin de sorunsuz çalışıp çalıştığından emin olun

düzelmezse anakartın sökülüp donanımların dikkatlice ve doğru bir şekilde takılıp BIOS un kurulması lazım

belki sorun öyle çözülebilir ama büyük ihtimal donanım çakışması  

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

peki ben bunların sorunsuz çalışıp çalışmadığını nasıl ölçebilirim yada nasıl test edebilirim? bhu konudaki öneriniz nedir? bide yani şunuda diyeyim inanın hemen o pc yanında PD 2.4 ve 512 ram ile çalışan pc nerdeyse onun kadar hızlı çalışıyo resimlerde yani artık ben anlam veremiyorum... ölçümleri veya testleri nasıl yapacağımı bana söyleyebilirseniz çok sevinirim tşk ettim...

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pc mark 2002 ve sisofsandra programları ile iki bilgisayarında gücünü ve performansını ölçebilir ve grafik halinde sonuçları karşılaştırabilirsiniz kolay gelsin

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    320 gb hdd 512 mb ekran kartı (ati) dual çift çekırdek işlemci.. gigabayte anakart..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    Martech arkadaşım ben elimdekilerde ne yapmalıyım diyorum yeni konfigrasyon istemiyorum :) bu arada Blue_moon sanada tşk ederim bi bakayım bunla nasıl olacak

Carpe Diem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    okadar para verip deli gibi bilgisayar toplamıs, gidip 3kurusluk ekran kartı almıs. 64bit kartla ne performansı almayı bekliyormus sorsana bi arkadasına. yani sadece dx10 diye ekran kartımı alınır. 8500 satıp 7900gx2 alsın ruya bilgisayar sahibi olsun. ha yok parası varsa 8800gs alsın.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 7