Toplama Pc Bakarmısınız Yardım...
-
arkadaşlar geçenlerde bi arkadaş pc topladı kendisi fotoğraf baskıları ile ilgileniyo topladığı pc manyak bişey ama istediği performansı bir türlü alamıyo Ram değiştirdik pek etki etmedi başka nesine ellesek anlamadım :)
özellikleri
anakart Asus Commando 45 nm
işlemci c2Q 2.4
ram 2 Gb kingston HyperExtrem
ekran kartı asus 8500 gt Slient
Sizce buna ne yapılabilir daha ii olması açısından daha iyi uyum için ne yapılmalı yardımlarınızı bekliyorum
-
donanım çakışması vardır anakart herhangi bir donanımı tanımıyordur
anakart önemlidir. sorunsuz çalışıp çalışmadığından emin olun işlemcinin de sorunsuz çalışıp çalıştığından emin olun
düzelmezse anakartın sökülüp donanımların dikkatlice ve doğru bir şekilde takılıp BIOS un kurulması lazım
belki sorun öyle çözülebilir ama büyük ihtimal donanım çakışması
-
peki ben bunların sorunsuz çalışıp çalışmadığını nasıl ölçebilirim yada nasıl test edebilirim? bhu konudaki öneriniz nedir? bide yani şunuda diyeyim inanın hemen o pc yanında PD 2.4 ve 512 ram ile çalışan pc nerdeyse onun kadar hızlı çalışıyo resimlerde yani artık ben anlam veremiyorum... ölçümleri veya testleri nasıl yapacağımı bana söyleyebilirseniz çok sevinirim tşk ettim...
-
pc mark 2002 ve sisofsandra programları ile iki bilgisayarında gücünü ve performansını ölçebilir ve grafik halinde sonuçları karşılaştırabilirsiniz kolay gelsin
-
320 gb hdd 512 mb ekran kartı (ati) dual çift çekırdek işlemci.. gigabayte anakart..
-
Martech arkadaşım ben elimdekilerde ne yapmalıyım diyorum yeni konfigrasyon istemiyorum :) bu arada Blue_moon sanada tşk ederim bi bakayım bunla nasıl olacak
-
okadar para verip deli gibi bilgisayar toplamıs, gidip 3kurusluk ekran kartı almıs. 64bit kartla ne performansı almayı bekliyormus sorsana bi arkadasına. yani sadece dx10 diye ekran kartımı alınır. 8500 satıp 7900gx2 alsın ruya bilgisayar sahibi olsun. ha yok parası varsa 8800gs alsın.