Toplama Pc Yardım?
-
ANA KART : ASUS INTEL P6T DELUXE V2 X58 DDR3 2000 2XGLAN 2X13
BELLEK : KINGSTON HYPERX 4GB (2X2) 1333MHZ DDR3 CL9 PC RAM
EKRAN KARTI : GTX 460 DirectCU TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11
İŞLEMCİ : Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm
KASA : CORSAIR OBSIDIAN SERİSİ 800D FULL TOWER ATX PENCERELİ KASA
alacagım bilgisayarın parçaları bunlar arkadaşlar fiyat aralığı 1.500-2.000 YTL olacak sizce mu makine idare eder mi ne açıdan derseniz bu makineyle yapılmıyacak hiç bir iş yok anlıyacagınız her iş yapılacak ideal bir makinemi yoksa fikirlerinizi bekliyorum
-
o anakart'a o işlemci uyacak mı?
-
kardeş bu benim seçtiğim yani istediğim özellikte olanlar sizden yardım istiyorum bu ürünlerin aralarından iş yapacakları söylemenizi veya eklemenizi bu ürünler olmayacak tabiki aynı özellikte ama farklı markalar olacak bu yüzden sizden yardım istiyorum
-
uzun süredir donanımlardan uzak kaldım. o yüzden şu an piyasa ne durumda bilmiyorum. yanlış hatırlamıyorsam x58 chipset'ler intel'ler içindi.ki anakart'da da intel diye yazıyor; ama sen amd işlemci seçmişsin. onu değiştirmek zorundasın yoksa elinde patlar. ya amd anakart al; yada intel işlemci.
-
Öncelikle işlemci çok iyi bizzat kullandım değiştirme,
O anakartı bilmiyorum ama biraz pahalı galiba, anakarta fazla para vermeye gerek yok, ddr3 1800 lük crossfire lı anakart yeterli olur 160-170 lira,
Ram iyidir 1600 lük olsa daha iyi olur ama 1333 de iş görür mümkünse cl8 veya cl7 seç,
Ekran kartı HD 5850 seçmeni tercih ederim. Amd nin yanına bu yakışır bizzat kullandım, uçurdu beni,
Kasa da 600W yeterli olur fazla para vermene gerek yok,
anakart ve ram den biraz kısıp ekran kartına yüklen..
-
yaardım ın için teşekkür ederim kardeş