folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toplanın TBT- Babamın Laptopu Onaralım -HDD Onarma Programı Arıyorum.

Toplanın TBT- Babamın Laptopu Onaralım -HDD Onarma Programı Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar Allah için bi el atın bi haftadır peder bey başımın etini yedi :)

Laptop açılırken sarsıntıya maruz kalıyor ve hdd nin c sürücüsü raw a dönüşüyor. Biraz uğraştıktan sonra hdd yi kurtardım, biçimlendirdim, kaybolan dosyaların %99 unu getirdim geri.

Ama sorun şu ki, yaranamıyorsun arkadaş :)) HDD yi onarmamı istiyor. PC şuan her açılışta hdd arızası bildiriyor. HDD nin bozuk kısmını yok sayıp, sağlammış gibi görünmesini sağlayabilecek bir yazılım mevcut mudur, varsa elinde full versiyonu olan var mıdır ?  Malumunuz şu hdd doctor programları mevcut. Norton Disc Doctor filan vardı eskiden. Bu tip işe yarar ve lisans sorunu yaşamayacağım bir şeyler arıyorum.

Bir de çok ilginçtir, Asus x54c model laptopun biosunda F1 le boot olayını iptal edecek bir seçenek yok. F1 ile başlatmayı nasıl iptal ederim, "var ama ben bulamıyorum" ihtimali nerdeyse yok denecek kadar az.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Hdd regenerator ü denedinmi hocam? Hiç olması hdd tune ile diski yüzey taraması yap, bozuk kısmı ayrı  bir bölüm yap ve biçimleme. Bilinmeyen alan kalsın. Baban yok onar illa derse, baba patlamış bomba geri birleştirilirmi diye sor ona :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

Hdd regenerator ü denedinmi hocam? Hiç olması hdd tune ile diski yüzey taraması yap, bozuk kısmı ayrı  bir bölüm yap ve biçimleme. Bilinmeyen alan kalsın. Baban yok onar illa derse, baba patlamış bomba geri birleştirilirmi diye sor ona :)

aynen arkadaşın dedigi gibi hdd regenetator dene  hiren boot cd içinde mevcut   bozuk alanı onarabiliyor bazen onaramadıgı alanlarıda gözteriyor hangi yer içinde oldugunu ona göre hdd bölersin ama eger bad sector hdd ortasındaysa sıkıntı yaratıyor  sana genel br tavsiye oalrak o hdd den en kısa sürede kurtul sonra çok ağlamana sebep olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Abi 25 gb lık parçalara ayırdım hdd yi sorunu tüm sürücülerde göstermişti bide bu programı deneyim. Lisans sıkıntısı yaşatır mı bana ? Yarın bi araştırayım sağolun

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Abi 25 gb lık parçalara ayırdım hdd yi sorunu tüm sürücülerde göstermişti bide bu programı deneyim. Lisans sıkıntısı yaşatır mı bana ? Yarın bi araştırayım sağolun

benim eski hdd içinde 144 adet bad sector vardır sonuç bi anda gitti tüm verilerim yalan oldu , sen bu tool ile tarat en iyisi budur şuanda.

Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 5