Toplu Domain Transferi Uygun Ücretli Firma Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 10 tane sürekli kullandığım domain adresim var yenileme zamanı geldi. İsimtescilden kazık yemek istemiyorum. Kaliteli ucuz bir firma bulsamda transfer etsem hepsini diyorum. Varmı kanpanya vs. Ama ilk sene 1 dolar ikinci sene 100 dolar demicek bir yer lazım. 

edit:Bide alakasız olucak ama aşağıdaki konuyu açtım kendim yazdım kendim oynadım cevap veren olmadı anlayan belki olursa diye :)

http://www.tahribat.com/Forum-7/Bilgisayar-Lcd-Monitor-Ses-Aktarim-Sorunu-19154

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

godaddy ye transfer et

internette ara mutlaka indirim kuponu bulursun

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Godaddy'den uzak durman için sana 1000000 tane sebep sayabilirim ayrıca fiyatlar çok kazık.

İndirim kuponu olunca indirim oluyor ama acil domain reglerken sıkıntı oluyor.

10 yıldır OnlineNic firmasıyla çalışıyorum tek bir problem çıkmadı ve çok memnunum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı

Godaddy'den uzak durman için sana 1000000 tane sebep sayabilirim ayrıca fiyatlar çok kazık.

İndirim kuponu olunca indirim oluyor ama acil domain reglerken sıkıntı oluyor.

10 yıldır OnlineNic firmasıyla çalışıyorum tek bir problem çıkmadı ve çok memnunum.

arkadaşım sana köküne kadar katılyorum godaddy igrenç bir yer istersen reseller camp ile çalışyorum bayıyım orda bakayım transfer fiyatı neyse yazıyım sana kar filan amaçlı degil yardımımız dokunsun dersen ki yok aga ne işim olur senle :) centoshost.com var sahibi arkadaşım yane arkadaş olduk 4-5 senedir onunla çalışyorum domainler ile ilgili genelde tüm domainlerimi ondan alırım şuanda onda yaklaşık 50 müşterimin domaini barınmakta

emuxa tarafından 10/Mar/14 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 679 Toplam Mesaj: 4