Toplu İmleme Hizmeti ?
-
arkadaşlar toplu imleme yapmak istiyorum. ücretli ücretsiz kaliteli spam sitelerde değil pr si yüksek 5 10 sitede verilerimi paylaşarak google'nin gözünde az sevilmemi sağlayacak site veya program tavsiyeleriniz nelerdir ? çok bu konuda bilgi sahibi değilim okumam gereken bakmam gereken yerleri de tavsiye ederseniz bilakis mutlu olurum
-
wordpress'mi kullanıyorsun ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
wordpress'mi kullanıyorsun ?
yok üstat youtube video atıyorum kendı harıcı web sıtem mevcut değil anladığım işte değil zaten ekmeğimizi youtubeden çıkarıyoruz çok şükür
-
wordpress portal açıp youtube videoları koyabilirsin 100 sitede imleme yapabilirsin göz ardı etme
-
DevilKingtr bunu yazdı
wordpress portal açıp youtube videoları koyabilirsin 100 sitede imleme yapabilirsin göz ardı etme
üstat valla anladığım iş değil wordpress dediğinde ne demek istediğini wordpress neye yarar avantajları nedir bunları bilirim. hadi pratikte göster desen pratikte ne yapacağımı bilmiyorum bile. ama bu dediğin dursun benım anlayacağım dilden basit bir şey bulamazsam bu dediğini parasıyla birine yaptırtayım hiç olmadı nasıl oluyorsa artık
-
drexler bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
üstat valla anladığım iş değil wordpress dediğinde ne demek istediğini wordpress neye yarar avantajları nedir bunları bilirim. hadi pratikte göster desen pratikte ne yapacağımı bilmiyorum bile. ama bu dediğin dursun benım anlayacağım dilden basit bir şey bulamazsam bu dediğini parasıyla birine yaptırtayım hiç olmadı nasıl oluyorsa artık
domaini al ben hostunuda açar gerekirse video scriptinide yapıştırırım araştır
-
DevilKingtr bunu yazdıdrexler bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
valla olursa emeğinin hakkınıda veririm reis çok iyi olur benım ıcın :) ama mesele şudur ki imlemesi nasıl olacak domain aldık wordpress kuruldu vıdeo scripti tamam vıdeo share işi halledıldı ben nasıl ımletecem bunları ?
-
drexler bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıdrexler bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
valla olursa emeğinin hakkınıda veririm reis çok iyi olur benım ıcın :) ama mesele şudur ki imlemesi nasıl olacak domain aldık wordpress kuruldu vıdeo scripti tamam vıdeo share işi halledıldı ben nasıl ımletecem bunları ?
paraya ihtiyacım yok hocam, işin görülsün sen yapmıyorsun imletmeyi script yapıyor wordpress eklentisi herşey otomatik
-
bir defa daha uplayayım ne olur ne olmaz dıye görsun herkes :) devıl arkadasımda tesekkurler bılgılendırmen ıcın pm ıle donecegım sana sımdı youtube konusunda cok mesaj dolmus pm kutuma 1 dk zaman meselesınden beklıyorum herkese cevap atayım senınle su wordpress ısını halledelım bı