folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Toplu İmleme Konusunda Yardım Lazım

Toplu İmleme Konusunda Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar toplu imletme yapmak istiyorum. program falan aradım forumdan bir arkadaş wordpressli bir site kurmamı falan tavsıye ettı,kendısıne ulaşamıyorum su an ( evımde su an ınternet yok, sınavlarım uste geldı nete gırememe sorunundan ötürü de iletişim kuramadık ) 

http://www.r10.net/wordpress-tema-amp-eklenti-satisi/1011953-wp-imletir-v3-wordpress-otomatik-imleme-eklentisi-sinirsiz-sayida-siteye-omurboyu-imleme-yapin.html

b
    u konuyu gördüm ama işin açıkçası pek anlamıyorum bu işlerden. bu iyi midir nedir bi fikir edinebilmem için tecrubelerınızı yazarsanız sevinirim.

UCRETIYLE bir wordpresslı sıte açtırmak ıstıyorum video paylaşımı yapacağım youtube videolarımı imletmek için toplu şekilde. siteyi açıp hazr edip nasıl sistemi kullanmam gerektiğini anlatabılecek arkadas varsa bana bir ulaşsın lütfen. eğer üstteki konudakı şey ıyıyse onu da alıp eklettırmeyı ıstıyorum wordpresse 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam sen domaini al hosting ve wordpress kurulum benden, başka bir arkadaşta diğer konularda yardımcı olurlar sana eminim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

üstad pm gel all in one halledelim tüm işlerini... 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

iyidir iyidir kullanıyorum şu an :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

wp imletir 1 yıldır kullanıyorum eklenti iyi fakat çok stabil değil destek ihtiyacıda oldugu zamanlar adama biraz zor ulasıyoruz.Onu almak istersen benden ek lisans çıkartalım sana 50 tl yerine 15 tlye alırsın.

dynamite'i öneririm ben sağlam istiyorsan pro paket alabilirsin paran varsa yoksa basic paketi al bence.Bu daha iyi ve sürekli güncel,destek on numara konuyu oku anlarsın zaten.

http://www.r10.net/wordpress-tema-amp-eklenti-satisi/1070495-that-s-wp-dynamite-6-000-sitenin-vazgecemedigi-imleme-eklentisi-dynamite-ile-her-zaman-onde-olun.html

Öyle çok çok hit getirdiği falan yok bişey bekleme ama işe yarıyor,doğru spinn ile düzgün kullanılınca ama gözle görülür değil tabii.İstiyorsan bu tarz eklentiler al istersen her ay 3-4 tlye 100 imleme yaptır siteni.

Wp kurulumu için yardım edebilirim teman hazırsa yükleriz,host yoksa idarelik linux host açabilirim sana ücretsiz.Eklentiyide kurarım ek kurulum parası vermene gerek yok anlatırım nasıl kullanacağını.

Tekrar kolay gelsin istersen pm atabilirsin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

youtube işi için kullanacaksan imleme vakit kaybı olur diye düşünüyorum. zaten bilgin olmadığını da eklemişsin bence boşuna uğraşma, sosyal medyaya yönel. hem paylaştığın videolar izlenim alır hem de google ve youtube arama sonuçlarında yükselir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

teşekkür ederım arkadaşlar yorumlar ıcın onlıne olanınız varsa pm ıle ırtıbat kurup şu işi haleldelım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 7