Toplu Mail Atma Scripti Aranıyor
-
oluşturdugum mail listlere local veya free hosttan email atacagım script arıyorum kodlama dili önemli deil asp phğ yeterki bi script olsun:D şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler
-
bu liknteki scripti kullan hocam
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=17650#post137232 -
attack senin verdigin linkte sadece 20 kişiye mail atabilecegin yazıyor bende bunu ozaman hotmaille yaparım 50 kişiye ulaştırırım ama ben öle bişey istemiyorum benim en az bir mail listimde 5000 kişi var 5000 kişiye birden atabilecegim script lazım htmlde kabul eden anlıyacagın işe yarar bi script arıyorum linkteki gibi var bende script işimi görmüyor:S az sayıda kişiye deil çok sayıda kişiye atacagım bişey istiyorum
-
maillist diye bi konu açmıştı zumsuk forumda onu ara orda mass spam atan programlar vermişti üyeler bi kaç tane ama bnm tavsiyem eger halen calısıyorsa tbt spammaster ama SCRİPT DEİL İŞTE :s
-
ban pro aramıyorum script arıyorum çünki script inboxa düşürüyor program ise spam yapıyor mallistim var ordaki prolarda spymasterde çalışmıyor:S
-
ozaman sende verdiğim scriptle 5000/20=250 kerede bitirmiş olursun :D şaka pm ine bak o işini görür.script başkasına ait olduğu için forumda veremicem.
-
çalışmadı hocam başka lazım başka varsa başka uploat eden olursa iyi olur
-
bekle php öğrenip geliyorum :)
hoca gmailde bi kerede 500 kişiye atabiliyon diye biliyom gmailden bi dene istersen -
bana güzxel bi script lazım
Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 9