Toplu Mail Atmak İçin Host Arıyorum.
-
Arkadaşlar firma reklamı yapmak için elimdeki maillere toplu mail atmam lazım.Buna izin veren host arıyorum.Burda bu işi yapan arkadaş çok.
Ücreti ile birlikte buraya yazar yada pm atarsa anlaşabiliriz.
Günlük 10 bin yada daha fazla atmam gerek.Yada diğer önerileriniz neyse bekliyorum
-
programin adini tam hatirlamamakla beraber 3.000 mimari haftada 15 maille biktirmis birisi olarak o programi bulmani oneriyorum :|
hicbiri junk'e dusmuyordu
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
programin adini tam hatirlamamakla beraber 3.000 mimari haftada 15 maille biktirmis birisi olarak o programi bulmani oneriyorum :|
hicbiri junk'e dusmuyordu
----------------------------
Kardeşim hiç birşey anlamadım dediğinden :)
-
atomic email hunter la mimar maillerini topladim.
sonra o adini hatirlamadigim coklu mail programiyla mimarlara 3 ay boyunca haftada 15 er mail yolladim tabi araya kendi mailimide ekledim junk'e dusup dusmedigini gormek icin hic biri dusmedi. sonra is ler acilmaya baslayinca biraktim. alçi dekorasyon firmasiydi yapiyorlar ya altin kaplama, sutun vs.
ama o programin adini hatirlayamadim.
belki hatirlayanlar olur o topladigim mail adreslerini txt dosyasinda mail yollayan programa import etmistim - mesaj yollama bolumundede html secenegi vardi
-
atomic mail sender var güzel yolluyor.Benim program sıkıntım yok sadece smtp ile yollayacağım için buna izin veren bir host gerekli