folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Toplu Mail Gönderimi İçin Script ?

Toplu Mail Gönderimi İçin Script ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Yakın bi arkadaşımın mühendis olarak çalıştığı yağ imalathanesinin 1500 kişilik bi maillist'i var.. (gerekirse bunları 90'ar kişilik listelere böleriz)
    Bu maillere 10 günde 1 mail atılacak.. yeni fiyatlar kampanyalar hakkında..
    inbox'a düşme oranını arttırmak için saatte belli bi limitten fazla mail atmayan.
    Gerektiği taktirde listeden çıkabileceği (olursa çok güzel olur) bi script arıyorum.

Elinde bulunan var mı? Ya da bana bu işi hesaplı bi şekilde nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Reseller'ım mevcut. (php mail kapalı - sadece smtp üzerinden gönderim yapabiliyorum)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

gmaile harici mail adresi kurulumu yapılabiliyor firmanın mailini gmaile tanımlayıp kişi listesini google rehbere ekleyerek ekleme çıkarma yapabilir mail gönderimi için saat gün program belirleyebilir ve tüm listeye aynı anda gönderebilirsiniz. google istemcisi üzerinden atıldığı içinde inboxa düşme olayı daha yüksek olur

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

gmaile harici mail adresi kurulumu yapılabiliyor firmanın mailini gmaile tanımlayıp kişi listesini google rehbere ekleyerek ekleme çıkarma yapabilir mail gönderimi için saat gün program belirleyebilir ve tüm listeye aynı anda gönderebilirsiniz. google istemcisi üzerinden atıldığı içinde inboxa düşme olayı daha yüksek olur

peki yandex'de ücretsiz halini yapsak nasıl olur? Biliyosun google apps üzerinden kurumsal mailler ücretli... ama yandex'de ücretsiz halini kullanabiliyoruz.. 
    Aynı şekilde rehbere eklesek topluca bcc olarak göndersek inbox oranı yüksek olur mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

peki yandex'de ücretsiz halini yapsak nasıl olur? Biliyosun google apps üzerinden kurumsal mailler ücretli... ama yandex'de ücretsiz halini kullanabiliyoruz.. 
    Aynı şekilde rehbere eklesek topluca bcc olarak göndersek inbox oranı yüksek olur mu?

yandexde olaiblir hocam ama benim dediğim firma için mail açmak değil. kendi şahsi mailini örnek veriyorum yigit@gmail.com bunun ayarlar kısmına girip hesaplardan Postaları şu adresten gönder: kısmına hesabı eklebilirsiiz bu sayede yigit@sirket.com ismi olan mail adresinizi gmail üzeriden kullanmış olacaksınız

%100 e yakın inbox garantisi isterseniz gmail yada yandex den bi tane kurumsal mail için hak talep edin gmailde aylık 5 dolar zaten gmail hosting arasına birde dyn koyun gmail dyn hosting olarak ilerlesin bağlantı şekliniz oranınız %99 civarına çıkar

yada çok mail adresiniz yoksa maillerinizi rackspace e taşıyın 2.2 dolar aylık ödemesi var

furkiak tarafından 20/Haz/15 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 4
bulk toplu mail inbox smtp