Toplu Mail Gönderme Hakkında..
-
hocalarbenim size bi sorum olacak..
şimdi elimde diyelimki1 milyon e-mail adresi var.. bunlara toptan mail hangi programla gönderebilirim? outlook ta böyle bir şans varmı?
bi de şu var:
şimdi ben toptan gönderdiğimde, hotmail kullanıcları, benim gönderdiğim eposta adreslerini yukarıda görebiliyormu? -
Hocam o kadar komplike bir işki o :)
makinana smtp kurabilirsin...
ttnet server için gerekli portu engelledi...
reverse ip yapman lazım yolladığın domaine, aksi taktirde spama düşer...
belli bir sayıda mailin spam olarak işaretlenirse gene spama düşer maillerin...
tek bir ipden aralıksız o kadar cok mail giderse gene spama düşer...
yolladığın mailde mail adresini yada hangi mail adresinin yazacağı tamane ayarlala alakalı...
bizim spam programı var bi yerlerde ama nerde :|
www.tahribat.com/download/spammaster.exe
-
http://img229.imageshack.us/img229/6434/asdgr.jpg
hocam ben bu programla 50 tane mail gönderebilir miyim tek seferde? -
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
http://img229.imageshack.us/img229/6434/asdgr.jpg
hocam ben bu programla 50 tane mail gönderebilir miyim tek seferde?
-----------------------------Çalışmazsa benimkinin bitmesini bekle :)

-
Toplu mail için en iyisi Advanced Mass Sender.
Mail list ve grup oluşturma özelliği, iletildi okundu bilgisi,istediğin user dan mail gönderme gibi komplike bir yazılım.
Fakat smtp 25 nolu port 587 ye çevrildiği için 25 üzerine yapılan uygulamaların çoğu devre dışı oldu. Ama aslında değişsen hiçbirşey olmadı.
Yalnız söylenildiği gibi eğer ip'in yada gondermek istediğin domaine bağla ns lerden birinde reverse yoksa o mail hem iletilmez hemde black liste düşersin.
-
hocalar aslında ben bu konulardan pek anlamam. fakat yeni bi sigorta acentasında işe başlicam. ve bana şöyle bir sistem lasım; günde 250-300 mail atabileyim. mail adresleri elimde var. ve giden mailler spam olarak gitmesin. mail adresi olarak da alacağım sitenin mail adresini kullanabilyim.
böyle bişey arıyorum :/ -
Dediğim programı indir işini görecek.
Nette anlatımlarıda mevcut.
Kolay gelsin.