Toplu Mail Yardım :/
-
Selam beyler ilk mesajımı yardım isteyerek atmak istemezdim ama 2 gündür meraktan deliricem oyuzden bu konuyu açma mecburiyetinde kaldım, hatalıysam kusura bakmayın lütfen.
Şimdi benim elimde metlak diye birisin yazıdıgı toplu mail scripti var bunu kendi siteme upload ettim denedim inboxa düşüyor mailler ancak elimde eski sitemden kalma 5bin küsür kişilik forum email adresleri var bunlara yeniden açıldık gibilerinden mail atıcam ancak kendi hostumdan 5-6 bin mail atarsam google sandboxa siteyi alır diye korkuyorum veya googleda gerilere düşerim diye.
Bu scripti bi kaçtane host sitesine upload ettim ancak onlarda junka düşüyor. sanırım çogu kişi bu host sitelerinden aynı şeyi yaptıgı için hotmail gmail ordan gelen mailleri spam sayıyor.
Özetlersek, kendi hostumdan 5-6bin kişiye email atarsam google beni banlarmı veya hostta bir sakatlık çıkarmı ?2.bu scriptin çalısabilecegi ve inboxa düşebilecegi hosting veya site bilen varmı
3.bu işi yapmanın daha kolay yolu varmı ? program vs.
-
Ahahaha metlak abi ruLz :W
İskorpiçin sağ kolu :W
Dedigin gibi hocam sandboxa takılma ihtimali var,spam sayılıyor diye biliyorum...
Bulursam script yollarım pmden...
-
site işini çözdümde bu metlakın scriptide bozuk heralde gmailde inboxa düşüyor hotmailde junka düşüyor normalde tam tersi oluyodu :F hotmailde inboxa düşerken gmailde junka düşerdi,
Elinde baska php scripti olan varsa pm lütfen -
Hotmailde 'gereksize' e girmesinin en kesin nedeni; MX / TX Kayıtları ve maillerin çıkış yaptığı server'ın ip adresinin hotmail servisi tarafından filtre edilmiş olmasıdır.
kendine özel bir ip adresi ve MX kayıtları yapılmış bir mail adresinden gönderirsen bu gibi sorunları büyük ölçüde aşarsın, kaldıki en azından 5 bin mail i kısa bir zamanda göndermek her hostun işide değil, Kendine ait VPS servisin varsa daha mantıklı olur değilse el aleminde kullandığı mail hosting servisi v.b. gibi yerlerden giden mailler spam klasörüne düşmeye mahkumdur.