Toplu Sms Sitesi - Hizmeti Açmak İçin Bilginiz Gerekiyor
-
Selam arkadaşlar,
İleride projelerim arasında bulunan bir sistem bu.
Ancak hiç bir bilgim yok. Yani bu tarz siteler apileri nerden satın alıyorlar. Yada farklı bir sistem mi var ?
Yani örnek veriyorum turkcell, telsim, avea ile özel anlaşmaları sonucu bu adamlar api mi veriyor al bunu kullan müşterilerin burdan sms atsın. Bunun karşılığında 1000 mesaja bana 20 tl öde.
Sende müşterinden 40 tl al karın bu olsun şeklindemi.
Yada tüm operatörleri bir araya toplayan bir sistem var buraya üye oluyorsunda onların apisinimi kullanıyorsun??
Yani nedir üstadlar bu işlemler ? Nerden nasıl temin edilir. ?
Toplu Sms web yazılımı ile kurumsal müşteriler elde edip onlara api ile hizmet vermek istiyorum.
mesela : toplu s m s dot com tr
sitesi bu hizmeti farklı bir siteden mi alıp satıyor yoksa bilmediğim bir şeyler mi var ?
Ben almak istersem nerden almalıyım.
Teşekkürler
-
Nury bunu yazdı
Hocam eğer gönderen nonun sabit olması bir problem olmayacaksa, al bi cihaz sim karti için, tak içine, operatörden sınırsız sms paketi al, bu cihazların api leri oluyor, api üzerinden gönder istediğin kadar mesaj.
tabii bu tip kullanılan hatlara atıyorum günde 100 sms sınırı koyuyor gsmler:)
-
Bu arada belirteyim 3 operatörde aynı mesajın çok fazla gönderilmesi durumunda hattı iptal ediyor ve duruma göre sizi kara listeye alma hakları var diye biliyorum.
-
Hocam cihaz üzerinden android lerden felan otomatik bu işlemi zamanında yapmıştım ancak o kadar başarılı değil.
Sıkıntılar doğuyor. Profesyonel değil diyelim yada.
Başka bilgisi olan yokmu. Bu adamlar nasıl çalışıyor ?