folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Toplu Sms Sitesi - Hizmeti Açmak İçin Bilginiz Gerekiyor

Toplu Sms Sitesi - Hizmeti Açmak İçin Bilginiz Gerekiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,

İleride projelerim arasında bulunan bir sistem bu.

Ancak hiç bir bilgim yok. Yani bu tarz siteler apileri nerden satın alıyorlar. Yada farklı bir sistem mi var ? 

Yani örnek veriyorum turkcell, telsim, avea ile özel anlaşmaları sonucu bu adamlar api mi veriyor al bunu kullan müşterilerin burdan sms atsın. Bunun karşılığında 1000 mesaja bana 20 tl öde.

Sende müşterinden 40 tl al karın bu olsun şeklindemi.

Yada tüm operatörleri bir araya toplayan bir sistem var buraya üye oluyorsunda onların apisinimi kullanıyorsun??

Yani nedir üstadlar bu işlemler ? Nerden nasıl temin edilir. ?

Toplu Sms web yazılımı ile kurumsal müşteriler elde edip onlara api ile hizmet vermek istiyorum.

mesela : toplu s m s   dot com tr

sitesi bu hizmeti farklı bir siteden mi alıp satıyor yoksa bilmediğim bir şeyler mi var ? 

Ben almak istersem nerden almalıyım.

Teşekkürler

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı

Hocam eğer gönderen nonun sabit olması bir problem olmayacaksa, al bi cihaz sim karti için, tak içine, operatörden sınırsız sms paketi al, bu cihazların api leri oluyor, api üzerinden gönder istediğin kadar mesaj. 

tabii bu tip kullanılan hatlara atıyorum günde 100 sms sınırı koyuyor gsmler:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada belirteyim 3 operatörde aynı mesajın çok fazla gönderilmesi durumunda hattı iptal ediyor ve duruma göre sizi kara listeye alma hakları var diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Hocam cihaz üzerinden android lerden felan otomatik bu işlemi zamanında yapmıştım ancak o kadar başarılı değil.

Sıkıntılar doğuyor. Profesyonel değil diyelim yada.

Başka bilgisi olan yokmu. Bu adamlar nasıl çalışıyor ?

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 5