folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Toptan Telefon Kılıfı Satışı - Kampanya 2 (TBT Özel)

Toptan Telefon Kılıfı Satışı - Kampanya 2 (TBT Özel)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Önceki Konu: http://www.tahribat.com/Forum-Toptan-Telefon-Kabi-Kilifi-Satisi-190708/

Yurtdışından kılıf alan birçok arkadaşı gördüm. O kadar çok beklemelerine gerek yok. Bunun üzerine yazmaya kanaat getirdim tekrardan. TBT harici müşterilerime satışım:

0.9108 USD 'dir (31.10.2014). Flip cover, kapaklı kılıfların fiyatı değişiklik göstermektedir. 1.99tl  tum arka kapak modelleri için geçerlidir. Minium sipariş " 200 " adettir. Onun altında malesef toptan satış yapamıyorum. Kapları gelip görebileceğiniz bir dükkan yok malum kdv,vergiler vs. O yüzden fotoğraf örnekleri sitemde mevcuttur, birazını da buraya ekledim. Toptan alımda marka ve hangi model istediğinizi seçebilirsiniz, kılıfları seç beğen al tarzı yapamazsınız. Defolu, kırık, mal göndermiyorum hepsi 1.sınıf kılıflardır.

TBT ci arkadaşlara "toptan" satışım için pm ile fiyat isteyiniz.

Perakende satış da yapmaktayım. Bilginiz olsun.

Örnek Modeller;

Websitemdeki yazı:

Kutusunda ve jelatininde hepsi 2013 2014 YILLARINI KAPSAYAN EN YENİ MODEL KILIFLARDIR!

Telefon kılıfları,kapları adet olarak MİNİMUM 200 adet olacak şekilde banka ödemesi veya kapıda ödeme ile adresinize gönderilir.

KOLİDE HER RENKTEN SİLİKON, METAL, YUMUŞAK PLASTİK, 02 MİLİM KAPLAR RENGARENK MİX KARIŞIK HALDE BULUNMAKTADIR. BUNDAN UCUZA BULAMAZSINIZ KAÇIRMAYIN!!! PİYASADA 1 MODELDEN KILIFI UCUZA GETİRMEK İÇİN BİNLERCE ALMAK ZORUNDASINIZ!

BİZDEN, DAHA UYGUN FİYATA FARKLI FARKLI MODELLERİ BİR ARADA ALIN KARLI ÇIKIN!

EN UCUZ FİYAT GARANTİLİDİR!

Mal gönderdiğimiz iller;

Ankara,Amasya,Adana,Antep,Kocaeli,Niğde,Osmaniye,Edirne,Tekirdağ,Rize,Trabzon ...

MİNİMUM SİPARİŞ 200 ADETTİR.

100erli KOLİLERDE TOPTAN KARIŞIK AŞAĞIDAKİ MODELLER VARDIR;

IPHONE 4

IPHONE 5

IPHONE 5S,C

Ipad 1-2-3, Ipad Mini

SAMSUNG S3

SAMSUNG S4

SAMSUNG S3mini

SAMSUNG S4mini

Samsung Note 1-2-3

Tane satışlarımız yoktur 200er adet paketler halinde satılmaktadır.Fiyat 1,99TL! 

Örneğin: 200*adet telefon kılıfı/kabı; 200x1.99; 400TL'dir. RESİMDE GÖRÜLEN KAPLAR MEVCUTTUR VE FOTOĞRAFINI KOYAMADIĞIMIZ BİNLERCE FARKLI KAP VARDIR HEPSİNİ ÇEKME İMKANIMIZ OLMADI.

TAMAMEN SIFIR ÜRÜNLERDİR.

DİĞER İSTEKLERİNİZ VE SORULARINIZI MESAJLA BİLDİRİN.

İletişim için tıklayınız.

KAPAK,KILIF RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

aslında alıp yurtdışında satmak lazım. mesela bu kılıf 70 tl

http://www.interdiscount.ch/idshop/product/iphone-zubehoer/907247_ER-8818990219265/icandy-flapbag-gold/detail.jsf

2 tl nerde 70 tl nerde :) 

unbalanced tarafından 31/Eki/14 11:17 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

299 tl değil 399 tl olacak hocam düzelt istersen

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 3