Tor Hakkında
-
Sevgili Arkadaşlar bu tor olayına sarmış vaziyetteyim fakat nasıl yapacam ve nasıl kullancam bir bilgim yok. Yaptığım araştırmada da güzel bir doküman bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana tor kullanmam konusunda yardımcı olabilir mi ?
Saygılar
Mürit
seadog
-
PM atarsan yardımcı olurum ;)
-
hidden wikiyi bulamadınmı orda var herşey
edit:çoğu şey
jawsap67 tarafından 18/Eki/12 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
jawsap67 bunu yazdı
hidden wikiyi bulamadınmı orda var herşey
edit:çoğu şey
Adam hiç bilmiyor gibi. Hidden wiki nasıl bulacak?
-
abi civil engineer adamsın 80 tane konuda anlatıldı nasıl giremedin yahu, bildiğin üşeniyorsun :)
-
adam sarmış ama hiç bişi bulamamış. o nasıl oluyor yıllardır o kafaya erişemedim bende. :|
-
Nurky bunu yazdı
adam sarmış ama hiç bişi bulamamış. o nasıl oluyor yıllardır o kafaya erişemedim bende. :|
bende acayip sardım çok şahane mükemmel bişi gibi... bu arada tor neydi yaa biri açıklasın makale, envanter, döküman,information article falan bişeyler verin de öğrenek iyice sarak :) (neyin kafasını yaşıyosam artık :)
toru kullanmaya ne var hocam bildiğin ff browser ahmedi.fi de istediğini arat dolaş.. en basit olarak budur.. -
Nurky bunu yazdı
Bu kafayla sen benim kafaya hayatta erişemezsin zaten Nurky :)Öncelikle forumda yazanları güzel okumak gerekli, öncelikle yazdığım mesajda güzel bir doküman bulamadığım yazıyor, hiç birşey bulamadığım değil.
İkinci olarak orada sarmak kelimesi "Merak Sarmak" deyimini karşılıyor.
Son olarak yıllardır bu forumun en büyük sorunudur ki çokta insan bu yüzden ban yemiştir, oda konuyla alakası olmayan insanların konuya birşeyler yazma isteği duyması.
Neyse Hayırlı Geceler
-
Benim gibi sarmış fakat hiç doküman bulamamış arkadaşlar için güzel bir site.
torproject.org
-
seadog bunu yazdı
Benim gibi sarmış fakat hiç doküman bulamamış arkadaşlar için güzel bir site.
torproject.org
Güzel site derken orası zaten Tor'un kendi sitesi yani :)