Torent İndirirken Sorun
-
arkadaşlar türktorent.biz den 80gblık torent indiriyorum gerçiben torent içeriğinden 66gblık içerik seçtim nese kullandığım program utorent gelelim mevzuya
47gblık kısım indi şimdiye kadar ama program %6 indi gösteriyor ayrıcaçok uzun süredir hiç indirme yapmıyor ama indiriyormuş gibi gözüküyor indirme hızını neyin sormayın çünkü oda belli değil 0.2 kb 0.4kb felan gösterio ama bu doğru olsa 47gbı nasıl in dirdi ozamanda bu hızı gösteriyordu arkadaşlar indirmeye ddevam etmesinin bir yolu yokmu 47gblık dosya indi rar dosyası diğerleri olmayınca çoğu bir işe yaramıyor
-
O 47 gb olarak indi görünür ama bildiğim kadarıyla öyle olmaz. Mesela ben deluge'de dosya atıyorum biraz indirdikten sonra gidiyorum ilgili dizine bakıyorum tam boyutu yazıyor. Halbuki çok az inmişti. O sanırım tüm torrent istemcilerinde oluyor. Mantığı şey olabilir: Mesela 40 gb lik alan boş kalmıştır. Sen 50 gb indirirsin. Eğer baştan kontrol etmese ilerde yeterli boş alan yok diye uyarı gelecektir. Bunu önlemek için baştan o kadar alan var diye gösteriyor. Sen yüzdeye bak.
-
hocam görüneni demiyorum 47gb şuan hdd de duruyor harbiden inik durumda yoksa yazmışım zaten %6 inik görünüyor programda
önemli not : d tamamen boştu şuan içinde 47gb rar dosyalarıvar
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hocam görüneni demiyorum 47gb şuan hdd de duruyor harbiden inik durumda yoksa yazmışım zaten %6 inik görünüyor programda
önemli not : d tamamen boştu şuan içinde 47gb rar dosyalarıvar
-----------------------------İşte inik durumda görünür ama inmemiştir diyorum ben de. Bakma sen o rar dosyalarına. Çalışmaz. Programa bak sen.
-
47 gb var ama o 47 gb boş. içi boş yani. sadece programda belirtilen kadar yer indirilmis. o fazla boyut harddiskte onbellek olusturmak icin sanirim.
-
hiç olmadı altta dosyalar (genel-izleyiciler ...) varya oraya bak full tamalananlar varsa ayır geri kalanını tek tek seç yeniden yarım kalanları 0 dan indir.
-
hocam buyrun size resm koyam dedinizi anladım ama siz yinede bir bakın

-
banabir hf vericek yokmu