Torrent ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Arkadaşlar torrent çekerken bittorrent veya µTorrent olması hızı etkiler mi bence etkilememeli ama yine de bir sormak istedim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

etkilemez hız indirdiğin siteye göre değişir

türk torrent sitelerini kullanırsan kaplumbağa gibi ama zamunda kullanırsan hızlı indirirsin program farketmez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

bende hep bunu savundum bir arkadaşla tartışmaya girmiştikte ordan gelen bir konu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

http://www.rarbg.com/torrents.php akarrrrr no seed :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Farketmez çünkü kullandıkları protokoler trackerlar falan torrent dosyasına göre.Sana etki edeceği tek şey bilgisayarında harcadığı ram miktarı ve ayarların kullanıcı dostu veya daha profesyonel oluşu falan.

Zaten bittorrent utorrentin altyapısını kullanıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

çok teşekkür ederim saygılar.

Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 6