Torrent Acınca Mavi Ekran Geliyor?
-
merhaba arkadaslar soruum dun aksam basladı ondan oncede torrent kullandıgım halde mavi ekran almadım kullandıgım program bittorrent ve utorrent.porgramı acayım tarayıcıyıda actıgımda tak mavi ekrana donuyor bunun sebebı ne olabılır? bılgısayarım yenı daha 3 4 aylık yardımcı olabılırmısınız?
-
torrent progamları ve tarayıcını revouninstaller ile kaldır
tabi öncesinde yerimlerini filan yedekle
tekrar kurulum yap..
birde komple bir virüs taraması yapıver
-
yok hocam hala aynı baska cozumu olan?
-
Mavi ekranlar her türlü hata olabilir, bize ekranda ne gördüğünü yaz ya da bir ss al bakalım ama ramlere bir bak doğru slotlardalar mı ama bir ss at bize gene
-
network kartından olabiliyor bende yaşıyordum onu yada ram sorunu.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
nasıl cozebılırız peki siz cozdunuzmu?
mavi ekrandayken ss alabılıyormuyuzki?
-
MeTiN_7 bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
nasıl cozebılırız peki siz cozdunuzmu?
mavi ekrandayken ss alabılıyormuyuzki?
mavi ekranda ss alamazsın yanında bi tlf veya fotograf makinası bulundur hemen bas
-
hdd taraması yapıyorum su anda bıtsın tekrar baska bır torent programı ındırdım lenova pclerınde sanırım bıt ve u torrentlerı hata verebılıyormus tekrar mavı ekran gelırse buraya paylasıcam
-
Torrent de inen dosyaları depoladığın hdd de sorun olabilir. Torrent açılırken dosyaları check eder, hdd de sorun varsa check ederken hdd okunamadığı için mavi ekran veriyor olabilir büyük ihtimal.
-
sorunu sanırım cözdum bıtcomet diye torent programını kurdum su ana kadar bır sorun yasamadım bılgısayarı lenova aynı sorunu sayayanlar denıyebılırler teşekkurler