folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Davetiyesi Nasıl İstenir? (Resimli)

Torrent Davetiyesi Nasıl İstenir? (Resimli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

forumda bir arkadaşımızın yazmış oldugu bir cümle : şimdiye kadar bir çok kişiye torrent davetiyesi yolladım ama şu an baktıgımda davetiye yolladıgım kişilerin yarısı banlı durumda.. ki bence haklıdır da sonuçta bi nevi o kişiye kefil olmuş oluor..

diger türlü belki gerçekten torrent davetiyesine ihtiyacı olan arkadaşlarda konu altına herkesin mail adresini yazmış oldugu istekler arasında kayboluor.. deneme@hotmail.com varsa bende davetiye alabilir miyim? gibi.

çok uzatmadan hemen kısaca anlatmak istiyorum.. davetiye isterken üye olduğumuz torrent sitelerinden buraya ratio oranımızı gösteren resimler eklersek eger davetiye isteklerimizin cvpsız kalıcagını sanmıorum..

ratio

f

f

bu arada eskisi gibi istendiginde yinede torrent davetiyesi atılıor o da ayrı bi konu yukarıda vermiş oldugum üyeliklerim ikisini burdaki arkadaşların davetiyeleri sayesinde aldım.. ama zaman içinde bana davetiye atan arkadaşlarda davetiye sahiplerinin banlanması sonucu kimseye davetiye yollamayabilir..

şimdi bu kadar uraştıktan sonra bende davetiye istiycem : ) aslında zamunda hesabım olsun çok istiorum ama üyelikler kapalı ve davetiye sistemi yok.. bende torrent olayını yeni ögrendiğim için zamunda net ayarında dier siteleri bilmiorum..

zamunda net ayarında bi torrent sitesinden davetiye yollarsanız sevinirim.  blindguardian82@gmail.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klimaliailesalonu
    klimaliailesalonu's avatar
    Erkek

sabah akşam torrent kullanırım hiç davetiyeyle çalışan bi torrent sitesi kullanmadım ama genelde seed yaparım. o sitelerden en iyisi hangisiyse sence ordan bana davet gönderirsen iyi olur. seed konusunda bencillik yapmadığımdan banlanıcağımı da zannetmiyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klimaliailesalonu
    klimaliailesalonu's avatar
    Erkek

alexaya göre en büyüğü bitturk müş. davetiye gönderirsen sevinirim.

edit: klimaliailesalonu@gmail.com

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

benim zamundayı 1 yıldır bazı müritlerle ortak kullanıyoruz kimse şifre vb değiştirmedi saolsunlar öyle yaşadık.

Rating: 0.210  Uploaded: 100.69 GB  Downloaded: 479.64 GB (updated once a day)

şeklinde :)

download yapan biri değilim ama indirceksemde torrentlerde arıyom rapid mapid sıkıyo.

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

klimaliailesalonu bunu yazdı:
    -----------------------------

alexaya göre en büyüğü bitturk müş. davetiye gönderirsen sevinirim.

edit: klimaliailesalonu@gmail.com

-----------------------------

torrent üyeliklerimi bende burdaki arkadaşların gönderdiği davetiyeler ile aldım. site içinde davetiye sahibi olmak için bazı şartlar gerekio. bende yeni üye oldugum için daha davetiyem yok.

@kerim     aynen benimde torrent kullanmaya başladıgımdan beri rapidle faan işim olmuo artık. yok şifresi yok beklemesi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rating: 0.023  Uploaded: 3.56 GB  Downloaded: 156.40 GB (updated once a day) 

benim zamunda böyle :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 3021 Toplam Mesaj: 7