Torrent Dosya İndirme Hızı İle İlgili
-
arkadaşlarbir torrent sitesine üye oldum ilk filmi 1 saate indirdi indirme hızı 117 kb/s şeklindeydi şimdi ikinci bir dosya indiriyorum hızı 10 kb/s acaba benim pc demi sorun yoksa siteden mi
Not: modem tanıtılı değil ve ilk defa torrenle uğraşıyorum
-
İndirdiğin dosyanın bulunduğu alanın trafik sorunu sanırsam :| Bende de oluyo çok.
-
hata ne sitede nede senin pcde,
kac kisinin paylastigina, arti ayni zamanda kas kisinin indirdigine gore ve senin nekadar paylasim yapiyor olduguna gore hiz degisir. eger daha fazla bilgi istersen aciklarim.
-
sed yapan kişi sayısıyla ilgili. bi tanesi günceldir 50 kişi bilgisayarından uploada izin veriyordur çatır çatır sömürürsün, bir tanesi 1 kişide vardır oda upload hızını internet kasmasın diye 10 kb a ayarlamıştır o hızda çekersin :)
-
bi nevi kaç kişi indiriosa o kadar kişi upload ediyo sende ordan otlanıyon torrente can veriyoruz.
indirmen bittimi Ortalanıyor yazdığı zaman durdur Bitti yazar sonra sil gitsin :F
-
bazen 305 b /s te kadar düşüyor
-
tamam dır sağolun beyler çok teşekkürler konu siline bilir
-
modeme port acma mevzusu nedir peki?
-
beyler burdan http://www.portforward.com/ modeminize nasıl port açacağınızı öğrenebilirsiniz.Port Açmak sizin için herzaman avantaj olur çünkü daha çok seeder a bağlanırsınız hızınız yüksek olur vs.
Ve önemli olan da açtığınız portu torrent indirmekte kullandığınız programa da girin :D:D