folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Torrent Dosya İndirme Hızı İle İlgili

Torrent Dosya İndirme Hızı İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

arkadaşlarbir torrent sitesine üye oldum ilk filmi 1 saate indirdi indirme hızı 117 kb/s  şeklindeydi  şimdi ikinci bir dosya indiriyorum hızı 10 kb/s acaba benim pc demi sorun yoksa siteden mi

Not: modem tanıtılı değil ve ilk defa torrenle uğraşıyorum

I know me you know you.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    İndirdiğin dosyanın bulunduğu alanın trafik sorunu sanırsam :| Bende de oluyo çok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

hata ne sitede nede senin pcde,

kac kisinin paylastigina, arti ayni zamanda kas kisinin indirdigine gore ve senin nekadar paylasim yapiyor olduguna gore hiz degisir. eger daha fazla bilgi istersen aciklarim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    sed yapan kişi sayısıyla ilgili. bi tanesi günceldir 50 kişi bilgisayarından uploada izin veriyordur çatır çatır sömürürsün, bir tanesi 1 kişide vardır oda upload hızını internet kasmasın diye 10 kb a ayarlamıştır o hızda çekersin :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

bi nevi  kaç kişi indiriosa o kadar kişi upload ediyo  sende ordan otlanıyon  torrente can veriyoruz.

indirmen bittimi Ortalanıyor yazdığı zaman durdur  Bitti yazar sonra sil gitsin :F

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

bazen 305 b /s te kadar düşüyor  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    tamam dır sağolun beyler çok teşekkürler  konu siline bilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    modeme port acma mevzusu nedir peki?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

beyler burdan http://www.portforward.com/ modeminize nasıl port açacağınızı öğrenebilirsiniz.Port Açmak sizin için herzaman avantaj olur çünkü daha çok seeder a bağlanırsınız hızınız yüksek olur vs.

Ve önemli olan da açtığınız portu torrent indirmekte kullandığınız programa da girin :D:D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1569 Toplam Mesaj: 9