folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Hakkında (Bağlantı Kopması)

Torrent Hakkında (Bağlantı Kopması)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

şimdi bittorrentle bi oyun indiriom 2.17 gb fln

sürekli ewde bağlantı fln kopuor o yüzden dosya indirirken kopmalar oluor

şimdi mesela

x.dll isimli bişi indirior tam bimeye yakın dosya gelemsi %95.0 diyelim bağlantı gidince

program bunu %100 alıp da diğer dosyaya geçerm i çünkü kotalıyım evlat axısı gibi kor 2 gb

birde upload'ı limitsiz yaopınca

download da artıor mu yoksa

alakası yok mu

sevgiler saygılar :) 

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    yok hocam torrent zaten kontrol ediyor dosyanın kaçta kaçını indirdiğini hangi bölümünün inmediğini falan yani %99.9 dahi olsa bağlantı kopmasında öyle bişey yaşamazsın ki ben formattan sonra tekrar yarıda kalan dosyaları göstererek indirmeye devam etmiştim upload konusunda tam emin olmamakla birlikte download kısmında da belli bi oranda veri transferine neden oluyor diye hatırlıyorum bu da veri aktarımının yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için sanırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

upload ı örnek 5kb /sn yaptın o zaman download hızında düşer upload ve download ı sınırsız yaparsan maxımum da indirirsin yani upload ı kapatıp torrent i sömüriyim diye bişi yok programları ve ağları  o şekilde yapmışlar

+ olarak kopma sorunları torrent kullanıcıların en son düşmek isteyecekleri haldir bir çok iyi torrent sitesi bu yüzden üyelerini acımadan banlıyor

malesef portları açmaktan başka torrent ile ilgili yapılabilecek hiç bişi yok

: ( 

Toplam Hit: 1280 Toplam Mesaj: 3