Torrent Hakkında (Bağlantı Kopması)
-
şimdi bittorrentle bi oyun indiriom 2.17 gb fln
sürekli ewde bağlantı fln kopuor o yüzden dosya indirirken kopmalar oluor
şimdi mesela
x.dll isimli bişi indirior tam bimeye yakın dosya gelemsi %95.0 diyelim bağlantı gidince
program bunu %100 alıp da diğer dosyaya geçerm i çünkü kotalıyım evlat axısı gibi kor 2 gb
birde upload'ı limitsiz yaopınca
download da artıor mu yoksa
alakası yok mu
sevgiler saygılar :)
-
yok hocam torrent zaten kontrol ediyor dosyanın kaçta kaçını indirdiğini hangi bölümünün inmediğini falan yani %99.9 dahi olsa bağlantı kopmasında öyle bişey yaşamazsın ki ben formattan sonra tekrar yarıda kalan dosyaları göstererek indirmeye devam etmiştim upload konusunda tam emin olmamakla birlikte download kısmında da belli bi oranda veri transferine neden oluyor diye hatırlıyorum bu da veri aktarımının yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için sanırım
-
upload ı örnek 5kb /sn yaptın o zaman download hızında düşer upload ve download ı sınırsız yaparsan maxımum da indirirsin yani upload ı kapatıp torrent i sömüriyim diye bişi yok programları ve ağları o şekilde yapmışlar
+ olarak kopma sorunları torrent kullanıcıların en son düşmek isteyecekleri haldir bir çok iyi torrent sitesi bu yüzden üyelerini acımadan banlıyor
malesef portları açmaktan başka torrent ile ilgili yapılabilecek hiç bişi yok
: (