folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Hakkında Birkaç Soru

Torrent Hakkında Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Evde 4x2 olmak üzere 8TB'lık arşivim var, ancak bazı filmleri izlerken görüntü bulanıyor kare kare oluyor, ses cızırtılanıyor gibi sorunlarla karşılaşıyorum, hdd'leri gayet temiz kullanmama rağmen oluşan bu sorunlar acaba başka sorunlar mı var sorusunu aklıma getirdi, öncelikle torrent inerken hash hatası denilen bir olay var bu hatalar filmin kalitesine etki eder mi ? Laptopun kapagını kapattıgımda uyku moduna gecmesi, ve gecerken torrentlerin hatalı kayıt yapması ihtimali var mı ? Bad Sector denilen olayın nasıl önüne geçebilirim.? Filmlerin bozulmasının başka bir nedeni olabilir mi ? Teşekkürler, 222 gb'lık yüzüklerin efendisi serisinde bozukluk çıkınca insan haliyle ruhsal çöküntü yaşıyor =D

edit:http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st320005exd101-rk-3.5-2tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=42055

hdd'lerin tamamı seagate'in bu modeli

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

uyku modundayken indirme yapmaz

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

yok tam uyku moduna geçerken acaba hatalı mı yazıyor diyorum, yani tam kapandıgı anda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

yok tam uyku moduna geçerken acaba hatalı mı yazıyor diyorum, yani tam kapandıgı anda

sanmam dosya kontrolü yapıyor download başlarken..

bi kaç kez başıma geldi.

bütün veriyi silip 0dan indiriyor bi hatada.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Torrenti hatalı kayıt yapma olasılığı yok çünkü dosya inerken hash değerlerine göre kontrol ediyor, tutmazsa o bölümü tekrar indiriyor.Bana daha çok codec sorunu gibi geldi istersen bozulan filmleri başka pclerde farklı medya oynatıcıları ile dene.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

salam sitelerden indir ses uyuşmazlıgı rarlardan cıkarılırken bir sürü hatalar meydana geliyor bendede aynı sorunlar oluyor direk siliyorum torrent sürekli kontrol edip öyle indiriyor arkadaşın dedigi gibi hash degeri tutmazsa tekrar indiriyor dosyanın kendisi hasarlıdır

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

o 222 gb lık yüzüklerin efendisi torrent mi ? torrentse hangi siteden ?

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

torrent dostum hd.hexagon olsa gerek dur üşenmeyim link de vereyim

http://hd.hexagon.cc/torrents/78356-The_Lord_Of_The_Rings_Trilogy_2001-2003_EXTENDED_1080p_BluRay-HD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:

http://hd.hexagon.cc/torrents/78356-The_Lord_Of_The_Rings_Trilogy_2001-2003_EXTENDED_1080p_BluRay-HD

Kaç günde indi o öyle :))

Si vis pacem para bellum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

glaurung bunu yazdı:

Kaç günde indi o öyle :))

Su an 1200kb ile indiriyorum ama arada 2 perde beton var çok dalgalanma yapıyor ne kadar zamana iner bilmiyorum, 3600.24x1.2mb=103 608mb eder, %100 performansla 2günde biter ama, pratikde en az 5gün sürer
Toplam Hit: 2173 Toplam Mesaj: 10