Torrent Hız Kesilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek

arkadaşlar dosyayı indiriyorum başlıyor indirmeye 110kb/s kadar çıkıyor sınra tekrar 0 oluyor aradan biraz geçiyor indirmeye başlıyor sonra tekrar 0 oluyor birde torrentte indirme durunca normal internet bağlantısıda gidiyor anlamadım bi türlü acaba nedendir?

With Great Power Comes Great Responsibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

modeminin markası nedir

bu arada torrentin hızının düşüp artması çok doğal birşeydir

bence bağlantında sorun var torrent durunca net gitmiodur net gidince torrent gidiodur

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

misal... bende airties tr 102 var tcp udp port açıyorum torrenti açtığım vakit 8 lik hızın 2 sini kullanmasına rağmen nette gezemiyorum torrenti durduruncada giremiyorum ta ki ethernet kartını devre dışı bırakıp aktifettiğim zaman gezebiliyorum.. ama şuan yurttaki modeme port açtım huagwei midir nedir markası onda hiç sorun yok.. 

ayrıca port aç virüs programının ağ duvarını kapat yada onu güvenilir program olarak ekle ayrıca download birden kesiliyor ise seed de problem olabilr. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

modeminin markası nedir

bu arada torrentin hızının düşüp artması çok doğal birşeydir

bence bağlantında sorun var torrent durunca net gitmiodur net gidince torrent gidiodur

modem master net uydunetin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek

yunusdogan bunu yazdı:

misal... bende airties tr 102 var tcp udp port açıyorum torrenti açtığım vakit 8 lik hızın 2 sini kullanmasına rağmen nette gezemiyorum torrenti durduruncada giremiyorum ta ki ethernet kartını devre dışı bırakıp aktifettiğim zaman gezebiliyorum.. ama şuan yurttaki modeme port açtım huagwei midir nedir markası onda hiç sorun yok.. 

ayrıca port aç virüs programının ağ duvarını kapat yada onu güvenilir program olarak ekle ayrıca download birden kesiliyor ise seed de problem olabilr. 

tamam hocam dediklerine bakarım saol

Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 5