Torrent Hız Kesilmesi
-
arkadaşlar dosyayı indiriyorum başlıyor indirmeye 110kb/s kadar çıkıyor sınra tekrar 0 oluyor aradan biraz geçiyor indirmeye başlıyor sonra tekrar 0 oluyor birde torrentte indirme durunca normal internet bağlantısıda gidiyor anlamadım bi türlü acaba nedendir?
-
modeminin markası nedir
bu arada torrentin hızının düşüp artması çok doğal birşeydir
bence bağlantında sorun var torrent durunca net gitmiodur net gidince torrent gidiodur
-
misal... bende airties tr 102 var tcp udp port açıyorum torrenti açtığım vakit 8 lik hızın 2 sini kullanmasına rağmen nette gezemiyorum torrenti durduruncada giremiyorum ta ki ethernet kartını devre dışı bırakıp aktifettiğim zaman gezebiliyorum.. ama şuan yurttaki modeme port açtım huagwei midir nedir markası onda hiç sorun yok..
ayrıca port aç virüs programının ağ duvarını kapat yada onu güvenilir program olarak ekle ayrıca download birden kesiliyor ise seed de problem olabilr. -
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------modeminin markası nedir
bu arada torrentin hızının düşüp artması çok doğal birşeydir
bence bağlantında sorun var torrent durunca net gitmiodur net gidince torrent gidiodur
-----------------------------modem master net uydunetin
-
yunusdogan bunu yazdı:
-----------------------------misal... bende airties tr 102 var tcp udp port açıyorum torrenti açtığım vakit 8 lik hızın 2 sini kullanmasına rağmen nette gezemiyorum torrenti durduruncada giremiyorum ta ki ethernet kartını devre dışı bırakıp aktifettiğim zaman gezebiliyorum.. ama şuan yurttaki modeme port açtım huagwei midir nedir markası onda hiç sorun yok..
ayrıca port aç virüs programının ağ duvarını kapat yada onu güvenilir program olarak ekle ayrıca download birden kesiliyor ise seed de problem olabilr.
-----------------------------tamam hocam dediklerine bakarım saol