Torrent İn Kırmızı Olması ?
-
Torrent de yeniyim GTA 4 99-8 De kaldı 3 gündür inio Doğuştan cenabetlik var dio millet haklılar galiba :S
-
hocam durdur tekrar devam etmeyi dene S: bide modemi resetle tekrar başlat vs.. (:
-
torrent clientlarinda kirmizi seed veya peer baglantisinin olmadigi anlamina gelir
bazi ki$iler yayinladiklari torrentleri %99 civarina geldiginde kapatir
boylece herkes sadece %99'a kadar gelebilir. bu da bi nevi seed sayisini arttirmak anlamina gelir.
istedigi kadar seed oldugunda torrenti yeniden acar. bunu piclik olsun diye yapanlar da var tabi.
eger indirdigin torrent yeniyse problemin nedeni bu olabilir.
kucuk resmi koydugun icin diger bilgileri goremiyoruz. buyugunu koyarsan belki yardimci olabiliriz
-
Hojam şu resmin boyutunu büyültte görelim firefoxtan giriyom die mi böyle yoksa.Muhtemelen ratinonun mına komuşsundur :) bi büyültte kesin bişey söyliyelim..
-

Buyur hoca dikkat etmemişim
-
hoja 2 ihtimal var ya torrent yeniden açılır,devam edersin yada havada bulut..
Ama dosya yeni bi paylaşım olduğu için umudunu kaybetme derim,indirklerinde kalsın şimdilik silme sakın.. seederı artırmak için yapmıştır dicem ama ne zamandır bu halde gün falan oldu mu ? fazla bi zaman geçmemişse seedi arttırmak için yapılmıştır ,umarım boşuna gitmez... -
1 Gün oldu hoca sabah 7 den gece saat 2 ye kadar 1456 eş vardı 1 kişi ortak sonra 0.1 0.3 arasında indirmeye başladı sinir etti şimdi de hiç indirmio =(
-
bence iner, beklicen gibi görünüyo
torrent dosyasını indirdiğin torrent sitesini biliyonsan yorumları felan oku ordan

baki mercimenk :D
-
o torrentte baska bi sorun var. eger yayinlayan 100% olmadan kapatsa ba$kalari senden cekmeye devam ederdi.
yani peer/seed baglantin olurdu. sende hic baglanti yok.
torrenti bi arkada$ina denettir, veya torrenti indirdigin yerde yorum yapilmi$sa onlari oku bakalim ayni sorunu ya$ayan var mi
az da deilmi$ a.q 14gb :|
-
torrente sağ tıkla izleyici güncelle de olmadı portun açık deilse aç ,açıksa modem uzun süre açık kaldıysa kapa bi yarım saat bekle dinlensin sonra aç (gerçekten oluyor ,modem 24 saat açık kaldı 1 tne bile seeder bulmuyordu kapadım bekletim açtım bomba gibi indirdi).Hiçbirisi işe yaramıyosa başka bir port açmayı dene ;)