folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Torrent İn Kırmızı Olması ?

Torrent İn Kırmızı Olması ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Torrent de yeniyim  GTA 4  99-8 De kaldı 3 gündür inio Doğuştan cenabetlik var dio millet haklılar galiba :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    hocam durdur tekrar devam etmeyi dene S: bide modemi resetle tekrar başlat vs.. (:

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

torrent clientlarinda kirmizi seed veya peer baglantisinin olmadigi anlamina gelir 

bazi ki$iler yayinladiklari torrentleri %99 civarina geldiginde kapatir

boylece herkes  sadece %99'a kadar gelebilir. bu da bi nevi seed sayisini arttirmak anlamina gelir.

istedigi kadar seed oldugunda torrenti yeniden acar. bunu piclik olsun diye yapanlar da var tabi.

eger indirdigin torrent yeniyse problemin nedeni bu olabilir. 

kucuk resmi koydugun icin diger bilgileri goremiyoruz. buyugunu koyarsan belki yardimci olabiliriz 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hojam şu resmin boyutunu büyültte görelim firefoxtan giriyom die mi böyle yoksa.Muhtemelen ratinonun mına komuşsundur :) bi büyültte kesin bişey söyliyelim..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Buyur hoca dikkat etmemişim 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hoja 2 ihtimal var ya torrent yeniden açılır,devam edersin yada havada bulut..
    Ama dosya yeni bi paylaşım olduğu için umudunu kaybetme derim,indirklerinde kalsın şimdilik silme sakın.. seederı artırmak için yapmıştır dicem ama ne zamandır bu halde gün falan oldu mu ? fazla bi zaman geçmemişse seedi arttırmak için yapılmıştır ,umarım boşuna gitmez...

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    1 Gün oldu hoca   sabah 7 den gece saat 2 ye kadar 1456 eş vardı 1 kişi ortak sonra 0.1 0.3 arasında indirmeye başladı sinir etti şimdi de hiç indirmio =(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence iner, beklicen gibi görünüyo

torrent dosyasını indirdiğin torrent sitesini biliyonsan yorumları felan oku ordan

baki mercimenk :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o torrentte baska bi sorun var. eger yayinlayan 100% olmadan kapatsa ba$kalari senden cekmeye devam ederdi.

yani peer/seed baglantin olurdu. sende hic baglanti yok.

torrenti bi arkada$ina denettir, veya torrenti indirdigin yerde yorum yapilmi$sa onlari oku bakalim ayni sorunu ya$ayan var mi

az da deilmi$ a.q 14gb :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    torrente sağ tıkla izleyici güncelle de olmadı portun açık deilse aç ,açıksa modem uzun süre açık kaldıysa kapa bi yarım saat bekle dinlensin sonra aç (gerçekten oluyor ,modem 24 saat açık kaldı 1 tne bile seeder bulmuyordu kapadım bekletim açtım bomba gibi indirdi).Hiçbirisi işe yaramıyosa başka bir port açmayı dene ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 13707 Toplam Mesaj: 10