Torrent Paylaşım Sitesi Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Merhaba muridler. bu konu hakkinda merak ettigim bir soru var. Boyle bir işe giriştik diyelim kaynak dosyalarinin sunucuda olmamasi şartiyla sadece torrent dosyasi paylasimi yapilsa yasal olarak büyük bir sıkıntı cikarmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Peer-to-peer P2p adı altında açarsınız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bir zamanlar mycity açtıydı amk yönetim yine banladıydı sanırım :)

elalem 2 dosya indirecek diye çok kasma kendini emekli bir warezci tavsiyesidir :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

dosyalar sitende barınmadıktan sonra *.torrent barınsa nolur barınmasa nolur? Hem bunu yapan tonlarca yerel site varken(hala da duruyorlar) yasal bir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. İçeriği misafire kapatır telif bildirimleriyle ilgili mailleri takip eder ve bahsedilen içerikleri zamanında kaldırırsan başın ağrımaz. Ama emeğine değer mi değmez bilemem.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

uzun süre sadece .torrent paylaşımı yaptım hocam yabancı içerik olarak diziler takip ediyor ama pek fazla değil. iletişim yeri koyup bildirimleri takip edersen sıkıntı olmaz.

ama yerli paylaşımı sıkıntı sürekli telif için uyarı atıyorlar. ben sürekli içeriği kaldırıyordum kaldırmazsak ne olur hiç test etmedim. ama arkadaşların dediği gibi değmiyor bi güncelleme ile google bütün siteyi çöp yapıyor onca emek ortada kalıyor uğraş isteyen bi iş.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Torrent sitesi açmak kolay bir iş değil. Sağlam ekip gerekiyor malesef. Kendi riplerimizi yapalım, adımız olsun vs diyorsan baya bir zaman gerekli bunun için. Kendi başına işin içinden cikilacak bir iş değil. Kaldı ki bizim millet torrent olayını genel anlamda tam bilmiyor ve uygulamiyorlar. Zaten de ülkemizde bence yeterli sayıda siteler mevcut. 

Hevesini kırmak istemem ama, tekrar düşün derim. 

cenk88 tarafından 05/May/15 16:15 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 6