folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent-Plus.Net | Hayatınıza Bir Artı Katın!

Torrent-Plus.Net | Hayatınıza Bir Artı Katın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Sevgili Torrent Kullanıcıları;

Ülkemizdeki Yasakçı Zihniyetin getirmiş olduğu yasaklamalara rağmen Sizlere bu değerli siteyi açmış bulunmaktayız.

Şuan burada üye olan ve bu yazıyı okuyan üyelerimizle daha önce yollarımız elbetteki biryerlerde kesişti. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk, unutamadığımız ve unutulmadığımız birçok an var hafızalarımızda.

Fakat biz şunu gördük ki, Paylaşım adına gerek kanuni kısıtlamalar gerekse yönetimsel kısıtlamalarla karşı karşıya kaldık ve fikirlerimiz sürekli filtrelendi. Görev aldığımız torrent sitelerindeki aktifliğimiz her geçen gün sekteye uğradı ve görevlerimizden ayrılmak zorunda kaldık.

Torrent-Plus.Net paylaşım ağını açamamızdaki amacımız ; Bu sınırlamaları ortadan kaldırmak ve kimseyi kırmadan, hobilerimiz çerçevesinde, projelerimizi sizlerle paylaşarak kuvvetli bir bağ yaratmak.

Bu Hedef doğrultusunda, Aklımızdaki Tek düşünce insanları kırmak değil, yararlı olmaya çalışmaktı. Bilmeden ve istemeden birilerini kırdıysak affınıza sığınıyoruz.

Vigora, Luleburgazli, Bigwhite, Schizophren ve Casus2716 Yönetimindeki Torrent-Plus.Net ; İşi bize öğreten üstadlarımıza, birşeyler paylaşmış olduğumuz arkadaşlarımıza ve yardımcı olmaya çalıştığımız
    kardeşlerimize teşekkürü Borç Bilir..!

YİNE, YENİ, YENİDEN PAYLAŞIM !!!

www.torrent-plus.net

c0demasterın notu: Arkadaşlar sitenin yönetimi ile alakam yoktur. Birçoğunuzun bildiği üzere TurkNova.com sitesinin yöneticisiyim.

Ancak Torrent-Plus torrent aleminde nadir bulunan dostlarımız tarafından kurulmuştur. Ayrıca üyeliklerin sınırlı olduğunu unutmayın hemen üye olun pişman olmayacaksınız emin olun...

(oraya üye olupta hala bize üye olmadıysanız alacağınız olsun :P)

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    açık bende yeni üye oldum sorun yok yukarda kayıt ol var alanzo oraya tıkla...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hemmen üye oldum. teşekkürler. kolay gelsin ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bende üye oldum arkadaşlar..

selam gençlik!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yasakçı zihniyetmiş,  insanların geceli gündüzlü çalıştıkları şeyler üç kuruş ödenmeden internette

yayınlanıyor.Bunu ancan aynı kazığı yiyenler bilir.Metin haklı olmamış.Emeğe saygı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhurcan
    ozhurcan's avatar
    Erkek
    patron ama şunu da düşün ; onlara verdiğimiz her kuruş insanların üstüne yağan kurşun ve bombalar olarak geri dönüyor

474 Karakter hakkım kalmış
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

turknova ya üyeyim 15 günde bir anca giriyom. zaten kotalının torrentle işi olmaz. kotasız olsaydım uluslararas bitane kullanırdım zaten :D

mininova.org isohunt.com filan varken 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ozhurcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    patron ama şunu da düşün ; onlara verdiğimiz her kuruş insanların üstüne yağan kurşun ve bombalar olarak geri dönüyor

pöh daha neler!!! Adamlar çoluğunu çocuğunu doyuruyo!!

Sanki yemiyo içmiyolar orduya para gönderiyolar hee!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    yav uyelik kapali davetiye atacak olan biri varsa bende gelmek istiyorum

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

turknova ya üyeyim 15 günde bir anca giriyom. zaten kotalının torrentle işi olmaz. kotasız olsaydım uluslararas bitane kullanırdım zaten :D

mininova.org isohunt.com filan varken 

evet ama Türkçe içerik için ne yapcan?
Toplam Hit: 2343 Toplam Mesaj: 10