Torrent Renk Sorunu
-
beyler utorrent kullanıyorum. indirdiğim filmler diziler hep karanlık oluyor. rengi sonra kendim gomplayer renk ayarlarından açıp izliyorum.
oyun indirdim o da karanlık çıktı. normal hotfile rapid vs. netten indirdiklerimde böyle bir sorun yok .
diğer torrent kullanıcıları da bu sorunu yaşıyor mu ?
çözümünü bilen var mı ?
-
torrent indirme programından olacağını sanmıyorum..
farklı bi torrent sitesinden indirmeyi dene..
codec değiştirmeyi dene..
monitör renk, parlaklık, kontrast ayarlarını kontrol et..
-
utorrent ten olacagını sanmıyorum 2 yıldır kullanıyorum ilk defa duydum böyle bişe.. indirdigin torrent sitesiyle alakalı olabilir .
-
genelde kullandığım torrent sitesinden farklı bir site kullandım sonuç yine hüsran. monitör ayarlarıyla filan alakalı olacağını sanmıyorum. dediğim gibi torrent ten indirmediğim filmler diziler normal renkte. renklerinde bir bozukluk yok.
ama torrent kullanarak indirdiklerim karanlık.
-
çok ilginç. İlk defa duyuyorum ve acaip garipsiyorum.
-
hadi dizi film falan neyse de oyun nası karanlık çıktı hocam ? utorrent yerine başka istemciyle denedin mi ? edit. dizi yazacaktım dalgınlık olmuş
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
hadi oyun film falan neyse de oyun nası karanlık çıktı hocam ?-----------------------------
bu nasıl bir çelişkili cümledir
-
RaAmLis bunu yazdı:
XCoder bunu yazdı:
hadi oyun film falan neyse de oyun nası karanlık çıktı hocam ?-----------------------------
-----------------------------tam ben yazacaktım :D
-
dreampark87 bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------tam ben yazacaktım :D
-----------------------------adama haklı tabi. milyonlarca insan torrent kullanıyor bi tek benim başıma böyle saçmasapan birşey geliyor. ağız tadıyla korsan film bile izleyemiyorum :)
en sevdiğim ve dünyanın en baba oyunu olan gta3 ü indireyim bi nostalji yapayım dedim oyun bildiğin karanlık çıktı. video ayarlarından açayım dediysem de pek işlemedi.bi işe yaramadı
sevgili tahribat müridleri, alimleri bi çözüm bulun şu sorunuma. yaşama sevinci kalmadı içimde
-
raul bunu yazdı:
adama haklı tabi. milyonlarca insan torrent kullanıyor bi tek benim başıma böyle saçmasapan birşey geliyor. ağız tadıyla korsan film bile izleyemiyorum :)
en sevdiğim ve dünyanın en baba oyunu olan gta3 ü indireyim bi nostalji yapayım dedim oyun bildiğin karanlık çıktı. video ayarlarından açayım dediysem de pek işlemedi.bi işe yaramadı
sevgili tahribat müridleri, alimleri bi çözüm bulun şu sorunuma. yaşama sevinci kalmadı içimde
-----------------------------normalde indirdiğin yani düzgün çalışan filmlerle torrentten cektiğin dosyalar aynı hdd demi?
-
RaAmLis bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
adama haklı tabi. milyonlarca insan torrent kullanıyor bi tek benim başıma böyle saçmasapan birşey geliyor. ağız tadıyla korsan film bile izleyemiyorum :)
-----------------------------normalde indirdiğin yani düzgün çalışan filmlerle torrentten cektiğin dosyalar aynı hdd demi?
-----------------------------evet aynı hdd de